Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει το σερί κόντρα στην ΑΕΚ

Συνεχίζει το σερί κόντρα στην ΑΕΚ
Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 - 08:05

Με μοναδικό στόχο την νίκη η οποία θα είναι η πέμπτη σε πέντε αναμετρήσεις στη Volleyleague, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ την Τετάρτη (21/11, 17:30, ErtPlay1) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» στο εξ’ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν το εντυπωσιακό σερί που τρέχουν από την περσινή σεζόν βελτιώνοντας το ρεκόρ τους στο 35-0.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έτσι έχει στη διάθεσή του όλους του τους αθλητές. Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση αποτελείται από τους Μάρκους Μπέμε, Ανδρέα Φράγκο, Ραφαήλ Κουμεντάκη, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Κώστα Χριστοφιδέλη, Κώστα Στιβαχτή, Νίκο Ζουπάνη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Άκη Δαρίδη, Παρασκευά Τσέλιο.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους αλλά και της Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

Έχει ματς σήμερα...

Έχει ματς σήμερα...

Το ποστάρισμα του Ερασιτέχνη Θρύλου για το ματς της ομάδας βόλεϊ Ανδρών με την ΑΕΚ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Live

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τους «κιτρινόμαυρους» στο Ρέντη για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική. Live στις 17:30 στο gavros.gr/ERTPlay1.

Πάει για την ολική ανατροπή στο Ρέντη

Πάει για την ολική ανατροπή στο Ρέντη

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού γνώρισε την ήττα από τη Βολερό με 3-0 σετ και πλέον στο «Μ. Μερκούρη» θέλει νίκη με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup.