Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε ο Ζουπάνης!

Συνεχίζει από εκεί που... σταμάτησε ο Ζουπάνης!
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 01:55

Την πρώτη τους αγωνιστική υποχρέωση για το 2019 είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, που βρίσκονται στην εθνική βόλεϊ των Ανδρών.

Το Σάββατο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίστηκε κόντρα στην Σουηδία, παίρνοντας μια ακόμα εύκολη νίκη με 3-0 σετ στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν ότι είναι σε καλή κατάσταση για τη συνέχεια.

Αυτός που έδειξε ότι συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε, πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, είναι ο Νίκος Ζουπάνης! Ο διαγώνιος του Ολυμπιακού στο ματς με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας, έχοντας 13 πόντους με 12/21 επιθέσεις και ένα μπλοκ. Εμφάνιση, με την οποία επιβεβαίωσε ξανά, ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει δύο σπουδαίους διαγώνιους! Τον ίδιο και τον Γκάβιν Σμιτ...

Διαβάστε επίσης

Μία ακόμα εύκολη νίκη για την Εθνική!

Μία ακόμα εύκολη νίκη για την Εθνική!

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βόλεϊ Γυναικών επικράτησε με 3-0 σετ της Νορβηγίας, με τις Γιώτα, Λαμπρούση, Χριστοδούλου και Βλαχάκη να πραγματοποιούν καλή εμφάνιση.

«Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς»

«Ο Ολυμπιακός ανεβαίνει συνεχώς»

Ο Βασίλης Κουρνέτας τόνισε πώς είναι πάρα πολύ δύσκολο να μειωθεί το προβάδισμα του Θρύλου από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία.