Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

39-0 και το «γλέντι» συνεχίζεται!

39-0 και το «γλέντι» συνεχίζεται!
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 19:40

Το «γλέντι» του Ολυμπιακού στον ΠΑΟ συνεχίζεται. Ο Θρύλος πανηγύρισε ακόμη μία νίκη επί του «πελάτη» του, στο βόλεϊ ανδρών αυτή τη φορά (3-1 σετ), φτάνοντας τις 39 συνεχόμενες νίκες επί του ΠΑΟ σε όλα τα σπορ του Ερασιτέχνη. Σε ένα μοναδικό ρεκόρ που τρέχει από τις 27 Απριλίου του 2015, συμπληρώνοντας σήμερα 1.366 ημέρες αήττητος από τον ΠΑΟ.

Ο αριθμός των συνεχόμενων νικών των Πειραιωτών είναι τεράστιος και αποτυπώνει απόλυτα τη χαώδη διαφορά των δύο ομάδων. Ο Ολυμπιακός κάνει πλάκα στον ΠΑΟ, με τους «ερυθρόλευκους» να αποδεικνύουν συνεχώς ότι βρίσκονται έτη φωτός μπροστά του.

Βέβαια, ο αριθμός αυτός, δυστυχώς, για εκείνους, διαρκώς θα αυξάνεται, καθώς έπεται και συνέχεια, με νέα «πάρτι», νέα «καρφώματα» σε όλα τα σπορ.

Δε θα νικήσουν τον Ολυμπιακό ποτέ, όπως φώναζε και ο φανταστικός κόσμος του Θρύλου στο Ρέντη.

Το «γλέντι» θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια! Επομένως, αυτό που πρέπει να κάνουν εκεί στον ΠΑΟ είναι υπομονή και να παρακολουθούν τον καλύτερο σύλλογο της χώρας σε όλα τα αθλήματα, να κάνει «πάρτι» και να πανηγυρίζει τεράστιες νίκες και επιτυχίες.

Διαβάστε επίσης

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όμως, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους 2-3 μήνες.

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Παντού θα προσκυνάτε τον Ολυμπιακό!

Ο Θρύλος πήρε μια ακόμα νίκη στη Βόλεϊ Λιγκ, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ και έτσι συνεχίζει το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα.

Δίπλα στην ομάδα Αγραφιώτης, Καραπαπάς!

Δίπλα στην ομάδα Αγραφιώτης, Καραπαπάς!

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο διευθυντής επικοινωνίας των Πειραιωτών βρίσκονται στο Ρέντη, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον ΠΑΟ.