Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος, μια οικογένεια (pic)

Θρύλος, μια οικογένεια (pic)
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 - 21:41

Μπορεί να ακούγεται κλισέ όμως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι μια οικογένεια. Και αυτό φαίνεται σε κάθε περίσταση.

Έτσι και την Δευτέρα (21/01). Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα της Βόλεϊ Λιγκ, οι παίκτες του Θρύλου που ήταν στο Ρέντη πήγαν στο Ιατρικό κέντρο του Παλαιού Φαλήρου όπου βρίσκεται η Σάσκια Χίπε προκειμένου να την επισκεφτούν.

Πιο συγκεκριμένα οι Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε και Γιώργος Παπαλεξίου πήγαν στη «Σάσι» ώστε να δουν την κατάσταση της υγείας της μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Δείτε την ανάρτηση της Σάσκια Χίπε για την όμορφη επίσκεψη που δέχθηκε:

Μάλιστα το δικό του μήνυμα έστειλε μέσα από τα social media και ο Γιώργος Πετρέας γράφοντας χαρακτηριστικά: «Σάσι γίνε καλά σύντομα»:

View this post on Instagram

You will be more strong @sashi1991!!!!Get healthy soon!!????????????????

A post shared by Giorgos Petreas (@giorgospetreas7) on

Διαβάστε επίσης

«Ο κόσμος μας ήταν η δύναμη μας»

«Ο κόσμος μας ήταν η δύναμη μας»

«Μοναδική ατμόσφαιρα, σε ανεβάζει σαν παίκτη πάρα πολύ», δήλωσε ο Γκάβιν Σμιτ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ στο «καμίνι» του Ρέντη.

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν η Χίπε

Η Γερμανίδα διαγώνια του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όμως, θα αναγκαστεί να μείνει εκτός για τους επόμενους 2-3 μήνες.