Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος για κάθε παιδί που έχω προπονήσει στον Ολυμπιακό»

«Περήφανος για κάθε παιδί που έχω προπονήσει στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 8 Απριλίου 2019 - 21:50

Στην εκπομπή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού «Μεγάλη μου Αγάπη» μαζί με τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του, βοηθός προπονητή Σπύρος Σαραντίτης.

Στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στα σπουδαία πράγματα που έχει πετύχει μέχρι τώρα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, στο Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε το Σάββατο, αλλά και στη δουλειά που γίνεται στις «ερυθρόλευκες» Ακαδημίες.

Αναλυτικά ο Σπύρος Σαραντίτης μίλησε:

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ο Ολυμπιακός έχτισε σιγά σιγά, έχοντας πλάνο και όραμα. Ήρθε ο Κοβάτσεβιτς και μπήκε και η Ευρώπη στους στόχους, εκεί όπου χρόνο με το χρόνο η ομάδα έδινε ωραίους αγώνες, έφτασε σε δυο τελικούς και κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο».

Για την δουλειά στις ακαδημίες: «Είμαι περήφανος για κάθε παιδί που έχω προπονήσει στον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολλά τα παιδιά που έχω προπονήσει και με έχει εμπιστευτεί ο Ολυμπιακός. Είναι πολλά παιδιά που έχουν παίξει στη Α1 και στο εξωτερικό. Δεν είναι εύκολο να αποτελέσεις μέλος της 12άδας μιας ομάδας του επιπέδου του Ολυμπιακού. Χρειάζονται πάρα πολλά πράγματα. Στις ακαδημίες δίνουμε τις βάσεις ώστε να χτίσει την προσωπικότητα του, να μάθει τι θέλει και που πάει, ένα παιδί. Το επίπεδο είναι πολύ καλό και υπάρχουν κορίτσια που έχουν και προσόντα και το χαρακτήρα να πρωταγωνιστήσουν. Είναι σημαντικό που και ο κ. Κοβάτσεβιτς στηρίζει αυτή την προσπάθεια που γίνεται και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει έρθει να παρακολουθήσει αγώνα Κορασίδων ακόμη και εκτός έδρας».

Διαβάστε επίσης