Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έτσι ρε Θρύλε!

Έτσι ρε Θρύλε!
Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020 - 18:06

Το δεύτερο σετ άρχισε ισορροπημένα, με τις ομάδες κοντά στο σκορ και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να πιέσει στο σερβίς. Η ανωτερότητα του Θρύλου φάνηκε από νωρίς ξανά, όμως ζητούμενο ήταν, τούτη τη φορά, να διατηρηθεί η διαφορά. Ο Θρύλος έκανε νωρίς ένα 5-2 και ένα 6-3. Μάλιστα, οι παίκτες του Μπενίτεθ κράτησαν μία διαφορά τριών πόντων, σταθερή, φτάνοντας στο 8-5. Λάθη εκατέρωθεν στο σερβίς, αλλά Πετρέας έκανε τον άσο στο 9-5 και έδωσε αέρα στους γηπεδούχους, συνδεύοντας τον από ακόμη έναν και το 10-5!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να αυξάνει την πίεσή του, φτάνοντας τη διαφορά στο 13-7 και δείχνοντας αποφασισμένος να γυρίσει την κατάσταση! Λάθος από τον ΠΑΟ στην επίθεση, νταμπλ σκορ 14-7 και μία καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε αρχίσει να… ζεσταίνεται, να καθαρίσει το δεύτερο σετ, να ισοφαρίσει και να πατήσει εκεί, για να πάρει το ματς!

Η διαφορά έμεινε ψηλά, στους 6 με 7 πόντους, σταθερά, μέχρι και το 20-13. Ο Ολυμπιακός είχε… πατήσει γκάζι για τα καλά και έδειχνε σε εξαιρετική κατάσταση, στο δεύτερο σετ. Στο 22-14 όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει και ο Ολυμπιακός έστρεφε, σιγά-σιγά το μυαλό του, στο τρίτο σετ… Τελικό, 25-21, στο δεύτερο.

Διαβάστε επίσης