Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κινδυνεύουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειες μας»

«Κινδυνεύουν να πάνε χαμένες οι προσπάθειες μας»
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 21:09

Ο Χέρμανς Έγκλεσκαλνς μίλησε για όλη την κατάσταση που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Δήλωσε πως είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που συμβαίνει και πως με το να μην παίρνονται αποφάσεις κινδυνεύουν οι προσπάθειες όλων να πάνε χαμένες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι πολύ απογοητευτική η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε γιατί ως αθλητές έχουμε συνηθίσει να μπορούμε να προπονούμαστε συνέχεια και τώρα αναγκαστήκαμε να σταματήσουμε εντελώς και ήδη για δεύτερη φορά τους τελευταίους 8 μήνες. Κινδυνεύουν να πάνε χαμένες ο ανεκτίμητος χρόνος, η ενέργεια και οι προσπάθειές μας.

Λογικά από επαγγελματική πλευρά προσπαθώ να μείνει σε καλή κατάσταση όσο περισσότερο μπορώ αλλά είναι πολύ δύσκολο χωρίς τις ομαδικές προπονήσεις. Επίσης το να ξεκινήσουμε γρήγορα στη συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολο, λόγω πιθανών τραυματισμών, επομένως υπάρχει ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο για τους αθλητές με αυτή την κατάσταση.

Θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα λυθεί σύντομα και θα μπορούμε τουλάχιστον να επιστρέψουμε στις προπονήσεις ως ομάδα γιατί στις περισσότερες χώρες συνεχίζουνε τις προπονήσεις και τους αγώνες και βρίσκονται σε καλή κατάσταση οι ομάδες. Σε κάθε περίπτωση θα ήθελα πολύ να λυθεί αυτή η κατάσταση το συντομότερο δυνατό και να επιστρέψω στη δουλειά μου. Καλή τύχη και υγεία σε όλους»

Διαβάστε επίσης

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Γιώτα: «Δυσάρεστη περίοδος…»

Η βολεϊμπολίστρια του Θρύλου εξέφρασε τον προβληματισμό της, για την παράταση της απραξίας, στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…