Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς φταίμε

Εμείς φταίμε
Παρασκευή, 22 Απριλίου 2022 - 12:33

Δικό μας είναι το φταίξιμο. Εμείς φταίμε. Εμείς και μόνο. Που τους μάθαμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και ξαφνικά ασχολούνται μέχρι και οι βόθροι με πόλο, βόλεϊ και μπάσκετ Γυναικών.

Ο Ολυμπιακός φταίει, που τόσα χρόνια τους έχει τρελάνει στη δεύτερη, τρίτη, τέταρτη θέση και έχουν… λαλήσει.

Ο Ολυμπιακός είναι υπαίτιος, που κοντεύει να φτάσει τις 100 κούπες στα ομαδικά αθλήματα, την ώρα που οι «απέναντι» έχουν… 5-6 (ίσως και λιγότερες) και έτσι κάθε φορά που παίρνουν καμία… ξεσαλώνουν.

Για όλο το κόμπλεξ που έχουν και το οποίο βγάζουν στα… πονήματά τους, κάθε φορά που θέλουν να γράψουν εις βάρος του Ολυμπιακού… Και για αυτό ο Θρύλος φταίει. Ο Θρύλος τους το δημιουργησε…

Ο Θρύλος φταίει που πάει και βάζει τον πήχη πάντα πιο ψηλά και αν κάτι δεν πάει όπως σχεδιάστηκε και «στραβώσει», οι βόθροι παίρνουν «αέρα» και αρχίζουν τα παραμύθια, για «ισοπέδωση» και «κυριαρχίες», για «αποτυχίες» και άλλα τέτοια.

Και στο μεταξύ ο Ολυμπιακός ράβει αστέρια στις φανέλες και σηκώνει back to back ευρωπαϊκά…

Έμαθαν, χάρη στον Ολυμπιακό, να ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αλλά, δυστυχώς, ο Ολυμπιακός φταίει. Και φταίει γιατί όλη αυτή η χολή, την οποία οι βόθροι χύνουν στον αθλητισμό που ο Ολυμπιακός υπηρετεί και προάγει, είναι κατά 99% εναντίον του. Αυτόν μισούν. Δεν αγαπούν τις ομάδες τους, μισούν τον Ολυμπιακό.

Έτσι ξυπνάνε και κοιμούνται κάθε μέρα. Με τη σκέψη του πως θα χύσουν χολή εις βάρος του δυνάστη τους. Εις βάρος εκείνου που «χτυπούν» αγωνιστικά μια φορά στις 1000 και κάνουν λες και είναι σπουδαίοι. Και που κατά τα άλλα ξέρουν μόνο να λοιδορούν και να προσπαθούν να πλήξουν μέσω… ΜΜΕ και παραμύθας.

ΟΚ, προφανώς και δεν φταίει ο Ολυμπιακός. Θέλουμε απλώς να είμαστε γλαφυροί.

Για τη χολή που χύνουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, τον οποίο ΕΜΑΘΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ μόνο και μόνο για να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό φταίνε οι βόθροι και εκείνοι που τους ταΐζουν.

Απλά τα πράγματα. Εμείς τη δουλειά μας. Πάντα για το καλό του Ολυμπιακού και το καλό του ελληνικού αθλητισμού. Τους αφήνουμε στη χολή τους.

Διαβάστε επίσης