Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να μείνει ο Γιούρισιτς

Θέλει να μείνει ο Γιούρισιτς
Κυριακή, 5 Μαΐου 2013 - 16:42

Με το θέμα του προπονητή τελειωμένο, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό θα εντείνουν το επόμενο διάστημα τις συζητήσεις με τους παίκτες της τρεμπλούχου ομάδας ώστε να κλείσει το ρόστερ, όπως και πέρσι, το συντομότερο δυνατό. Εκτός του Μενέλαου Κοκκινάκη, που έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, οι υπόλοιποι 11 είναι ελεύθεροι, όμως πρόθεση είναι οι περισσότεροι από αυτούς να επιστρέψουν.

Συγκεκριμένα, για τους -πλην Γιορντάνοφ- ξένους, ο μεν Τζέρι Ποτότσνικ θα αντικατασταθεί από άλλον, που θα κριθεί ότι θα είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στο βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού, ενώ διακαής επιθυμία του Καζάζη είναι να παραμείνει ο Μίλαν Γιούρισιτς. Ο Σέρβος κεντρικός έχει κερδίσει τον προπονητή του, αφού στο πρώτο μισό της σεζόν «πετούσε», ενώ ακόμα και μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του ήταν από τους πιο σταθερούς σε απόδοση.

Ο Γιούρισιτς βρίσκεται εκτός Ελλάδας, όμως έκανε τις πρώτες συζητήσεις πριν αναχωρήσει και πλέον οι δύο πλευρές μπορούν να μπουν σε λεπτομέρειες, ενώ έχει δεχτεί κι εκείνος προτάσεις από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Διαβάστε επίσης

«Είμαι ένας από εσάς»

«Είμαι ένας από εσάς»

Λίγες ώρες μετά το διαζύγιο με τον Ολυμπιακό, ο Ντίμα Φιλίποφ μίλησε στο σάιτ της ΕΟΠΕ...

Ενας χρόνος για Τζανακάκη

Ενας χρόνος για Τζανακάκη

Με έναν χρόνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα τιμωρήθηκε η Γεωργία Τζανακάκη, που βρέθηκε ντοπέ.

Ντοπέ η Τζανακάκη!

Ντοπέ η Τζανακάκη!

Η παίκτρια της ΑΕΚ, Γεωργία Τζανακάκη μετά το ματς της 4ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό, υποβλήθηκε...