Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμοι οι Έφηβοι του Θρύλου για την κούπα! (pics)

Πανέτοιμοι οι Έφηβοι του Θρύλου για την κούπα! (pics)
Τρίτη, 8 Μαΐου 2018 - 19:05

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ώρα τίτλου για τους Έφηβους του Ολυμπιακού. Η Κ17 των «ερυθρόλευκων» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Final 4, όπου θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη (09/05) στις 19:00 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα σε ακόμη ένα παιχνίδι και να σηκώσουν με αυτό τον τρόπο τον 5ο τίτλο στην ιστορία τους.

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού έδειξαν μέσα σε όλη τη σεζόν, αλλά και στον ημιτελικό με την Ξάνθη την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτουν, κάτι το οποίο πρέπει να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο για ακόμη μία φορά για να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ο προπονητής της ομάδας θέλησε να προσγειώσει τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον στόχο τους και να καταφέρουν έτσι να επιβληθούν των «πράσινων» στον τελικό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάστηκαν όπως έπρεπε για τον αυριανό αγώνα, όντες αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν ακόμη μία επιτυχία και να σηκώσουν ακόμη ένα Κύπελλο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του Θρύλου πριν από τον τελικό:

Διαβάστε επίσης