Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Πέρες και η Κ17 κόντρα στην ΑΕΚ

Με Πέρες και η Κ17 κόντρα στην ΑΕΚ
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 01:30

Όλα ανοικτά είναι αναφορικά με τον διάδοχο του Τάσου Θέου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού. Κι αυτό διότι πολλά έχουν ακουστεί, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό.

Στο κυριακάτικο ματς με την ΑΕΚ, στον πάγκο των Εφήβων του Θρύλου θα είναι ο Ρικάρντο Πέρες που έχει και την τεχνική ηγεσία της ομάδας Κ19. Έχοντας στο πλευρό του, τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Έτσι, την Κυριακή θα κοουτσάρει δύο ομάδες του Ολυμπιακού κόντρα στις αντίστοιχες της ΑΕΚ, στις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στο γήπεδο του Γαλατσίου.

Από την άλλη, σε ό,τι αφορά τη φημολογία των τελευταίων ημερών περί ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας κάποιας εκ των ομάδων της Ακαδημίας από τον Νταβίντ Φουστέρ, είναι κάτι που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Και ό,τι είναι να γίνει, θα συμβεί το προσεχές διάστημα. Όταν, δε, υπάρξει κάτι νεότερο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα

Διαβάστε επίσης

Να δείξουν το δρόμο!

Να δείξουν το δρόμο!

Τόσο η Κ19 όσο και η Κ17 του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ για την 6η και 5η αγωνιστική, αντίστοιχα.

Μία οικογένεια!

Μία οικογένεια!

Όλοι οι άνθρωποι και οι παίκτες της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μία «αγκαλιά» μετά το τέλος του ματς των Παίδων του Θρύλου με τον Αστέρα Τρίπολης (3-3).