Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε τη δουλειά για το βήμα παραπάνω» (vid)

«Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε τη δουλειά για το βήμα παραπάνω» (vid)
Κυριακή, 7 Οκτωβρίου 2018 - 12:10
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Πάρα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ15 του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της για το φετινό πρωτάθλημα.

Οι Παίδες του Θρύλου αντιμετώπισαν το μεσημέρι του Σαββάτου (06/10) τον Αστέρα Τρίπολης στο Ρέντη και αν και δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν, «πλήρωσαν» τα λάθη τους και έμειναν τελικά στο ισόπαλο 3-3.

Ο νέος προπονητής της Κ15 των Πειραιωτών, Νίκος Τοπολιάτης μίλησε στο gavros.gr αμέσως μετά το τέλος της συγκεκριμένης αναμέτρησης και εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από τη διάθεση και την εικόνα των παικτών του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε αυτές τις ηλικίες το αποτέλεσμα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά η συνεχής βελτίωση των παικτών μέσα από τη δουλειά, ώστε να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να στελεχώσουν τα επόμενα τμήματα της Ακαδημίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θέλω να ευχηθώ αρχικά καλή χρονιά. Καλή αγωνιστική περίοδο στις Κ15 που ξεκίνησαν αυτό το σαββατοκύριακο τις υποχρεώσεις τους. Ήταν πραγματικά ένας εντυπωσιακός αγώνας, είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του ματς σε όλη τη διάρκεια. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, όμως δυστυχώς πληρώσαμε 2 λάθη στις στημένες φάσεις, καθώς επίσης και μία ασυνεννοησία της άμυνάς μας. Τα λάθη, όμως, είναι μέρος του παιχνιδιού. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τον τρόπο παιχνιδιού μας και από τη διάθεση των παιδιών».

Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Πλέον, προχωράμε. Ο στόχος μας και ο αυτοσκοπός μας δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η εκπαίδευση αυτών των παιδιών. Θα έρθουν και τα αποτελέσματα γιατί τα δικαιούνται τα παιδιά. Συνεχίζουμε, στις προπονήσεις, αλλά και στους αγώνες, ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να εκπαιδεύσουμε τους παίκτες μας, ώστε να μπορέσουν να στελεχώσουν τα επόμενα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας».

Διαβάστε επίσης

ΑΕΚ Κ17-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 LIVE 2-4 (Τελικό)

ΑΕΚ Κ17-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ17 LIVE 2-4 (Τελικό)

Οι Έφηβοι του Θρύλου αντιμετωπίζουν στο Γαλάτσι τους «κιτρινόμαυρους» για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Live από το gavros.gr στις 12:45.

Τεσσάρα από τους Έφηβους του Θρύλου στην ΑΕΚ

Τεσσάρα από τους Έφηβους του Θρύλου στην ΑΕΚ

Η Κ17 του Ολυμπιακού μετέτρεψε σε «πάρτι» το πρώτο ντέρμπι της σημερινής ημέρας με τους «κιτρινόμαυρους», παίρνοντας εκτός έδρας νίκη με 4-2. Συνεχίζουν «απόλυτοι» οι Έφηβοι των Πειραιωτών.

Να δείξουν το δρόμο!

Να δείξουν το δρόμο!

Τόσο η Κ19 όσο και η Κ17 του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τις αντίστοιχες ομάδες της ΑΕΚ για την 6η και 5η αγωνιστική, αντίστοιχα.