Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα τρία ονόματα…

Τα τρία ονόματα…
Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017 - 16:31

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Εχω γράψει σχεδόν από την αρχή της σεζόν ότι στον Ολυμπιακό έχουν προτείνει να τσεκάρει τον Λημνιό, τον 19χρονο εξτρέμ του Ατρόμητου, που δικαίωσε θα έλεγα τις εκτιμήσεις και κάνει μία καλή σεζόν -και είχε και εντυπωσιακές ενέργειες και προχθές στο Καραϊσκάκη.

Θα ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός για τον Λημνιό; Δεν υπάρχει τουλάχιστον προς το παρόν κάποια κινητικότητα. Τον παίκτη οι «ερυθρόλευκοι» τον παρακολουθούν, καθότι όντως είναι ταλαντούχος, αλλά δεν φαίνεται να έχει ληφθεί κάποια απόφαση. Οι λόγοι; Δύο.

Ενας ο Μανθάτης, αφού ο επίσης 19χρονος εξτρέμ ξεχωρίζει τώρα που του δόθηκαν ευκαιρίες (παρεμπιπτόντως, και οι δύο χρειάζονται να βελτιώσουν τα τελειώματα τους: δύο γκολ και μία ασίστ ο Μανθάτης, ένα γκολ και δύο ασίστ ο Λημνιός).

Και δεύτερος ο Βρουσάι! Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να προωθήσουν κι άλλο εξτρέμ από την Ακαδημία, τον ακόμη πιο νεαρό ηλικιακά Αλβανό, που δεν έχει την ανατρεπτική ικανότητα του Μανθάτη, αλλά δείχνει να είναι πολύ καλός σκόρερ.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/03/2017)

Διαβάστε επίσης

Οι κανονικές οι κούπες…

Οι κανονικές οι κούπες…

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει για τις «κούπες» των ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ΠΑΟ τον Φλεβάρη και ΑΕΚ τον Μάρτιο, μόνο που ο Θρύλος θα σηκώσει τον Μάιο το κανονικό τρόπαιο...

Με το μάτι τους να γυαλίζει

Με το μάτι τους να γυαλίζει

Ο Τόλης Λεούσης γράφει στον «ΓΑΥΡΟ» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Νταρουσάφακα και την πρόκρισή του στην οκτάδα της Ευρώπης.