Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο επίπεδο…

Άλλο επίπεδο…
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 14:14

Πέντε πράγματα για το θέμα Μαρινάκη-Νότιγχαμ.

Ενα. Η Φόρεστ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ένα πρότζεκτ, μία μπίζνα. Αν την ανεβάσει στην Πρέμιερ Λιγκ, σημαίνει πάρα πολλά λεφτά. Ο Ολυμπιακός δεν είναι ποτέ πρότζεκτ για τον εκάστοτε πρόεδρό του και σίγουρα για τον Μαρινάκη -είναι πάθος. Κι γι’ αυτό προχωράει πάντα ο Ολυμπιακός δυνατά. Γιατί έχει πρόεδρο παθιασμένο για τον Ολυμπιακό.

Δύο. Και στη Φόρεστ ακολουθεί την ίδια συνταγή, τους ανθρώπους της απολύτου εμπιστοσύνης του. Συνιδιοκτήτης της εταιρείας που αγόρασε την αγγλική ομάδα είναι ο Σωκράτης Κομινάκης και διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο Γιάννης Βρέντζος.

Τρία. Διαψεύστηκαν πανηγυρικά όσοι τόσο καιρό ειρωνεύονταν ή υποστήριζαν ότι θα χαλάσει η συμφωνία, βρίσκοντας προβλήματα λόγω της υπόθεσης της δήθεν εγκληματικής οργάνωσης. Σημειωτέον ότι και η UEFA ρωτήθηκε από την αγγλική Λίγκα και απάντησε ότι δεν βλέπει κανένα πρόβλημα, εξ ου άλλωστε και ο Ολυμπιακός παίζει κανονικά στην Ευρώπη.

Τέσσερα. Κατά κάποιο τρόπο Ολυμπιακός και Νότιγχαμ θα έχουν μία αδελφική σχέση, από την οποία μπορεί να προκύψει όφελος για τον Ολυμπιακό. Γενικότερα δεν είναι μικρό πράγμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να είναι και ιδιοκτήτης ενός αγγλικού συλλόγου. Στις συναναστροφές με άλλες ομάδες, με ατζέντηδες κ.ά.

Πέντε. Δεν είναι… πολλοί αυτοί που έχουν πάνω από μία ομάδα στην Ευρώπη. Ουσιαστικά άλλοι τρεις: η οικογένεια Πότσο, που έχει την ιταλική Ουντινέζε, την ισπανική Γρανάδα και την αγγλική Γουότφορντ, η εταιρεία Ρεντ Μπουλ που έχει τις Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Λειψία (Γερμανία) και Νιου Γιορκ και ο Αραβας σεΐχης που έχει τη Μάντσεστερ Σίτι και τις Νιου Γιορκ Σίτι, Γιοκοχάμα Μαρίνος και Μελβούρνη. Από εκεί και πέρα, ένας επιχειρηματίας από τη Μαλαισία έχει την Κάρντιφ και τη βελγική Κορτράικ και ένας Αγγλος επιχειρηματίας την Μπρέντφορντ και τη Μίντιλαντ Δανίας.

Να θυμίσω ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Μαρινάκη και για άλλους συλλόγους, όπως π.χ. στη Σερβία και στην Κύπρο.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 19/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Βασίλη τον λένε και οι Ρώσοι κλαίνε

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι ο Σπανούλης πρώτα έκανε δύο μπούκες στην καρδιά της άμυνας των Ρώσων, μετά τους κάρφωσε το τρίποντο από τα 8 μέτρα… Είναι ο δυνάστης τους!

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Και τα πόδια τους να τρέμουν

Ο Μπάμπης Χριστόγλου γράφει ότι αυτό που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να πετάξει ξανά στο καναβάτσο την ΤΣΣΚΑ, είναι να πάει το ματς στον τσαμπουκά και στο τελευταίο σουτ.