Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάρτυς μας ο Θεος...

Μάρτυς μας ο Θεος...
Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 - 15:20

Αλλοίωση πρωταθλήματος, ξεδιάντροπα πανηγύρια μίας χάρτινης νίκης, προπαγάνδα, σπέκουλα και λάσπη. Όλα αυτά δέχτηκαν ένα πανίσχυρο χτύπημα από τη σημερινή κατάθεση ψυχής του γιατρού Χρήστου Θέου λίγες μέρες μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό.

Πριν από λίγη ώρα, ο γιατρός Χρήστος Θέος, προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στα social media, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, αναφορικά τις ανοησίες που διαβάσαμε πριν από λίγες ημέρες, όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ως φυσικό επακόλουθο της λύσης της συνεργασίας Ολυμπιακού-ομίλου Metropolitan. Ταυτόχρονα, τοποθετήθηκε για την ουσία της υπόθεσης Χουάνκαρ που έχει αλλοιώσει τον βαθμολογικό πίνακα του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η Αθλητική διαπλοκή σάς παρουσιάζει τα σημεία-κλειδί της ανάρτησης Θέου:

ΣΗΜΕΙΟ 1:
«ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ»

Σε αυτό το σημείο της ανάρτησής του, ο κ. Θέος ξεκαθαρίζει ότι η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ήρθε ως απότοκος της διακοπής της συνεργασίας Ολυμπιακού-Metropolitan και ότι δεν απολύθηκε. Μάλιστα, ανέφερε ότι αυτή ακριβώς η εξέλιξη προστατεύει την επιστημονική του ιδιότητα και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που διευκόλυνε τη θέση του.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες μέρες, διαβάζαμε ότι ο Ολυμπιακός «τελείωσε» τον Θέο. Τη συγκεκριμένη αστειότητα δεν έγραψε ούτε καν ο sport-fm ιδιοκτησίας Αλαφούζου, παρά μόνον το SDNA που διευθύνεται από καταδικασμένο συκοφάντη:

Ακολούθησαν στη συνέχεια ύμνοι για τον Χρήστο Θέο:

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στον αρθρογράφο του ίδιου site Μπενόγλου, ο οποίος έγραψε ότι ο Θέος απομακρύνεται γιατί αν κάποιος δεν είναι έντιμος, δεν έχει θέση σε αυτόν τον σύλλογο:

Πρώτο ερώτημα: Πόσο ηχηρή ήταν η καρπαζιά Θέου προς Μπενόγλου με τη σημερινή του ανάρτηση ότι δεν απολύθηκε και με τα λόγια που ανέφερε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη;

Δεύτερο ερώτημα: Σκοπεύει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να στραφεί ποινικά και αστικά κατά του Μπενόγλου για την ευθεία συκοφαντία για τον σύλλογο και τους ανθρώπους που ανήκουν σε αυτόν;

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι ο ίδιος άνθρωπος στοχοποίησε τον γιατρό του αγώνα Χρήστο Γώγο (και το παραδέχτηκε δημόσια) και στη συνέχεια όταν έμαθε ότι είναι Παναθηναϊκός ζήτησε συγγνώμη, γιατί μάλλον το κριτήριο για το αν στοχοποιείται ένας άνθρωπος ή όχι, είναι η ομάδα που υποστηρίζει.

Ακολούθως, ο κ. Θέος τοποθετήθηκε για την ουσία της υπόθεσης Χουάνκαρ, κάνοντας λόγο για άδικη τιμωρία του Ολυμπιακού και παραβίαση κάθε αρχής και πρωτοκόλλου:

ΣΗΜΕΙΟ 2:
«Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΗ - ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΓΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ»

ΣΗΜΕΙΟ 3:
«ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΗΤΑΝ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝΚΑΡ - ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ»

ΣΗΜΕΙΟ 4:
«ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ, ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ»

Η συγκεκριμένα αναφορά έχει τεράστια σημασία, καθώς καταδεικνύει το μέγεθος της υποκρισίας στην υπόθεση. Τα «πράσινα» επιχειρήματα επικαλούνταν διαρκώς ότι ο αθλητής χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας και περίθαλψης, ωστόσο αν αυτό συνέβαινε, ο αθλητής θα μεταφερόταν στο πιο κοντινό νοσοκομείο και όχι σε ένα απομακρυσμένο νοσοκομείο, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θέος.

ΣΗΜΕΙΟ 5:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ»

Συνοπτικά, αναφορικά με την υπόθεση Χουάνκαρ, ο κ. Θέος δήλωσε ότι η τιμωρία του Ολυμπιακού ήταν άδικη, ότι ο γιατρός του αγώνα ήταν ο μοναδικός αρμόδιος, ότι παραβιάστηκε κάθε πρωτόκολλο, ότι προφανώς ο παίκτης δεν έχρηζε άμεσης ιατρικής φροντίδας και ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε.

Όλα αυτά μάλιστα δεν τα ανέφερε προσχηματικά και βιαστικά ή για να «βγάλει κάποια υποχρέωση», αλλά τα ανέλυσε και τα τεκμηρίωσε σε μία αχανή και μακροσκελέστατη ανάρτηση, κάτι που καταδεικνύει πόσο βαθιά τα πιστεύει. Μάλιστα, όλα αυτάτα έγραψε μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ενώ δεν υπάρχει πλέον κάποια επαγγελματική δέσμευση και συνεργασία.

Όσοι βιάστηκαν να αγαπήσουν ξαφνικά τον άνθρωπο που σταύρωναν στην υπόθεση του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία στην Τούμπα, τώρα εκτέθηκαν, καθώς ο ίδιος τους γελοιοποίησε αναφέροντας ότι δεν απολύθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και παίρνοντας θέση για την ουσία της υπόθεσης της κροτίδας που αλλοιώνει τον βαθμολογικό πίνακα προς το όφελος μίας ομάδας που παραδοσιακά απολαμβάνει τις καλύτερες πολιτικές και δικαστικές αποφάσεις σε κάθε εποχή, με κάθε κυβέρνηση και σε κάθε πολίτευμα...

ΥΓ: Τι λέτε τώρα όσοι αποζητούσατε τη γνώμη του κ. Θέου για την υπόθεση;

Διαβάστε επίσης

Η πρώτη, δειλή κρατική αντίδραση στις καταγγελίες-σοκ του Ολυμπιακού και η ταμπακιέρα

Η πρώτη, δειλή κρατική αντίδραση στις καταγγελίες-σοκ του Ολυμπιακού και η ταμπακιέρα

Διαβάστε την αλήθεια για την αντίδραση του Υπουργείου αθλητισμού στις καταγγελίες Κουντούρη για φοροδιαφυγή. Η απάντηση του Ολυμπιακού και τα «καυτά» ερωτήματα για το Υπουργείο Οικονομικών και την Α.Α.Δ.Ε.

Οι κρυμμένες αλήθειες για την πορεία του ΠΑΟ στους «4» το 1985

Οι κρυμμένες αλήθειες για την πορεία του ΠΑΟ στους «4» το 1985

Πέτσινα πέναλτι, αστείες κληρώσεις και μία καταγγελία για δωροδοκία τέτοιες μέρες πριν από 29 χρόνια. Η Αθλητική διαπλοκή ανοίγει τον φάκελο μίας ακόμα «πορείας», παρουσιάζοντας ντοκουμέντα και αλήθειες που δεν έχει πει ποτέ κανείς.

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην πράξη...

Ο αθέμιτος ανταγωνισμός στην πράξη...

Οι οριακές μάχες δικαιώνουν τις καταγγελίες Κουντούρη για αθέμιτο ανταγωνισμό. Οι αρμόδιοι υπουργοί, οι βουλευτές του Πειραιά και οι εισαγγελείς παραμένουν αδρανείς. Ζούμε στην Ελλάδα ή την Βόρεια Κορέα;

Μία εβδομάδα μετά τις καταγγελίες Κουντούρη, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα...

Μία εβδομάδα μετά τις καταγγελίες Κουντούρη, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα...

Μία εβδομάδα πέρασε από τις καταγγελίες-σοκ του Μιχάλη Κουντούρη για φοροδιαφυγή στον ερασιτεχνικό αθλητισμό και η Αθλητική διαπλοκή παρουσιάζει την κυβερνητική αδιαφορία για το θέμα την ώρα που ο υπουργός αθλητισμού ανακοινώνει από εκπομπή του SDNA χατίρια στον ΠΑΟΚ.