Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… ευαισθησία των «αντικειμενικών»

Η… ευαισθησία των «αντικειμενικών»
Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου 2018 - 14:54

Από το βράδυ της Κυριακής έχουν πέσει οι «αντικειμενικοί» πάνω στον Κώστα Φορτούνη. Τον έχουν «σταυρώσει» για τη στάση του. Και όχι ένας και δύο. Πολλοί τον έχουν στήσει στον τοίχοι και «πυροβολούν» με τα πληκτρολόγια, δείχνοντας μια ιδιαίτερη… ευαισθησία! Βλέπετε είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Για ποιο λόγο; Επειδή πανηγύρισε με τον τρόπο του! Για τον πανηγυρισμό του. Αλλά δεν είδαμε να γίνεται το ίδιο σε άλλες περιπτώσεις. Εκεί δεν είχαμε απλά πανηγυρισμούς, αλλά ανάρμοστες συμπεριφορές. Όπως έγινε το περιστατικό με τον Πασχαλάκη στο Ηράκλειο. Δεν είχε γίνει… τίποτα με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Λες και δεν είχε δει κανείς το παραμικρό! Μα κάτι ανάλογο δεν είχε συμβεί πριν από μερικά χρόνια με τον Μπεργκ σε ένα ματς του ΠΑΟ;

Βλέπετε, ο Φορτούνης είναι παίκτης του Ολυμπιακού και οι «αντικειμενικοί» ξέρουν τι πρέπει να κάνουν! Αποφασίστε τελικά, όμως, πώς θα συμπεριφέρεστε. Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά δεν γίνεται… Όχι με τους παίκτες του Θρύλου να «πυροβολείτε» και με ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων να σφυρίζετε αδιάφορα και να μην έχετε… δει το παραμικρό!

Διαβάστε επίσης

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Η Μακεδονία είναι ελληνική!

Μάλλον στην ΕΡΤ το… ξέχασαν, γιατί στο ματς χάντμπολ Ελλάδα-Σκόπια ανέφεραν για αρκετή ώρα τους φιλοξενούμενους ως MKD (σ.σ. Μακεδονία) πριν το αλλάξουν!