Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι... μπούρδες για επαγγελματική διαιτησία

Οι... μπούρδες για επαγγελματική διαιτησία
Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021 - 21:59
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τη στιγμή που δεν έχουμε διαιτησία, τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο, έχουν ξεσηκωθεί οι ομάδες μέχρι και στη Γ' Εθνική, στη Super League 2 καθορίστηκε η άνοδος με διαιτητικά λάθη, στη Super League όλοι ζητάνε ξένους διαιτητές, μέσα σε αυτό το... τοπίο, εμφανίζεται ο Κλάτενμπεργκ και θέλει να φτιάξει επαγγελματική διαιτησία στην Ελλάδα. Όπως μας γράφουν βγήκε και ο Σιδηρόπουλος να τον στηρίξει, λες και ο Άγγλος έχει ανάγκη τη στήριξη του διεθνή ρέφερι.

Πως προδίδονται! Το σύστημα σπεύδει να προλάβει τον Κλάτενμπεργκ και στρώνει... χαλί για να βολευτούν οι ρέφερι που προκαλούν. Ενώ ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει καταθέσει την πρόταση για επαγγελματική διαιτησία, έσπευσαν να βγάλουν και τον πίνακα των επαγγελματιών διαιτητών, όπου κατά σύμπτωση περιλαμβάνονται οι αρεστοί στο... σύστημά τους! Αυτοί που προκαλούν και σφυρίζουν, έχοντας ασυλία.

Όμως, η απορία είναι, γιατί να μην έρθουν ξένοι ελίτ με τις 70.000 ευρώ τον χρόνο; Γιατί να μην έρχεται συνέχεια ο Γερμανός Μπριχ, ο Ολλανδός Κάιπερς, ο συμπατριώτης του Μακέλι; Γιατί, με τόσα χρήματα δεν φέρνουν ρέφερι από την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, εννοείται από το πάνω ράφι;

Απόδειξη του πόσο πολύ βιάζονται για να... τακτοποιήσουν διαιτητές, που με τα λάθη που έχουν κάνει έπρεπε να είναι σπίτι τους, αποτελεί ότι όχι μόνο δεν έχει εγκριθεί η επαγγελματική διαιτησία. Δεν έχει κατατεθεί ούτε πρόταση. Αυτή που πρέπει να πει το «ναι» είναι η Super League επειδή οι ΠΑΕ θα κληθούν να πληρώσουν τα τριετή συμβόλαια των 12... επαγγελματιών διαιτητών!

Όλα τα' χει η Μαριορή, η επαγγελματική διαιτησία έλειπε! Κάποιος να προσγειώσει τον Κλάτενμπεργκ...

Διαβάστε επίσης