Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΙΒΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!

Ο ΙΒΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΟΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 15:39
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΑΒΑΘΙΩΤΗΣ
*** Το αδύνατο σημείο της υπεράσπισης του Μπάοκ, ήταν το υπόμνημα των 56 σελίδων.
Αν οι σελίδες ήταν 57, δεν την έχανε με τίποτα την υπόθεση.
*** Κληρονομιά της φύσεως είναι να σε λένε «Καρα-παπάρα». Κληρονομιά της φύσεως είναι και το να σε λένε «Βασιλικούλα Αυλακιώτη», όταν σε έχουν βαφτίσει απλά «Βασίλη»
Ούτε η … Αθήνα, ούτε το … «κράτος του νότου», ούτε η … «παράγκα», ούτε κανένας άλλος, αλλά μόνον ΕΝΑΣ
Συνυπεύθυνοι και οι αυλικοί πού του χαϊδεύουν τ’ αυτιά και τον παρασύρουν σε παραλογισμούς και ακρότητες * Με αυτόν στη ηγεσία ο Πάοκ και δεν θα κερδίσει ποτέ του τίτλο αλλά και θα πιάνεται πάντα κορόϊδο από τους αετονύχηδες νταραβεριτζήδες.
Αναλυτική σε βαθμό λεπτομέρειας, χωρίς να αφήνει οποιοδήποτε χρονικό κενό ή αμφισβητούμενο γεγονός, το σκεπτικό της Επιτροπής Εφέσεων, καταδεικνύει με σαφήνεια τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ γιά την καταστροφή του Πάοκ. Τον άνθρωπο πού με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ενέργειες «κατάφερε» να πετάξει κυριολεκτικά στη λεκάνη ένα ολόκληρο τίτλο και να οδηγήσει την ομάδα του σε ένα ιστορικά πρωτοφανές κατάντημα.
Ο άνθρωπος αυτός, πού επαναλαμβάνω είναι ο ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ υπεύθυνος και υπαίτιος γιά ΟΛΑ όσα συνέβησαν στην Τούμπα, λέγεται ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΙΑΤΕΒΙΤΣ ΣΑΜΠΙΝΤΙ και βεβαίως, είναι ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ίδιας του της ομάδας.
Από το σκεπτικό πού θα διαβάσετε παρακάτω και τον αφορά, βγαίνει ξεκάθαρα ότι η ευθύνη δεν ανήκει σε καμία … «Αθήνα» ή «κράτος του νότου», ή «αθηνοκεντρικό κατεστημένο» ή όπως αλλιώς θέλουν να λένε οι ΣΦΟΥΓΚΟΚΩΛΑΡΙΟΙ πού είναι συγκεντρωμένοι στην Αυλή του Ρώσου, προκειμένου να του χαϊδεύουν τ’ αυτιά και να τον οδηγούν ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ και ακόμα περισσότερο, αποφάσεις.
Αν ο Σαμπίντι ( σε πρώτο βαθμό ) δεν καταφέρει να χαλιναγωγήσει ΠΡΩΤΑ τον εαυτό του, ύστερα τον γιό και στο τέλος τους «αυλικούς» του, η ομάδα του όχι μόνο δεν θα πάρει τίτλο ΠΟΤΕ ( αυτό είναι αναμφισβήτητο ) αλλά ( το χειρότερο ) θα πέφτει ΠΑΝΤΑ ΘΥΜΑ και ΚΟΡΟΪΔΟ στις διαθέσεις του κάθε ΤΖΑΜΠΑΤΖΗ νταραβεριτζή πού θα τον χρησιμοποιεί ως όχημα, γιά να ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ πάνω στην καμπούρα του !
Καλό είναι, νομίζω, οι διάφοροι ΓΕΛΟΙΟΙ στη Θεσσαλονίκη και εδώ, πού άνοιξαν τα στόματά τους όλες αυτές τις μέρες και ξεστόμισαν ένα σωρό ΑΗΔΙΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, χωρίς να αντιλαμβάνονται τη ΖΗΜΙΑ πού κάνουν ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ στην ίδια την ομάδα πού λένε ότι αγαπάνε, να ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ και διαβάσουν ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ το σκεπτικό της απόφασης. Όχι απλά θα τους λύσει όλες τις απορίες ( αν έχουν, για το οποίο πολύ αμφιβάλλω ), αλλά και θα τους βοηθήσει να φανούν γιά μία έστω φορά ΧΡΗΣΙΜΟΙ στο αφεντικό τους : Ρίχνοντας τους τόνους, κλείνοντας το στόμα τους και καταπίνοντας τα κόμπλεξ τους.
Ιδού λοιπόν το εξαιρετικά διατυπωμένο σκεπτικό, σε ό,τι αφορά τον Ιβάν Ιγκνιάτεβιτς Σαμπίντι :
«Ο Ιωάννης ( Ιβάν ) Σαββίδης προσπάθησε να πλησιάσει και αυτός τον διαιτητή του αγώνα ( σημ. γρ. : μετά τον Μίχελ ) με προδήλως εριστική διάθεση πλήν όμως δεν κατέστη τούτο δυνατόν, καθώς απετράπη από άνδρες του προσωπικού της ιδιωτικής του ασφάλειας. Ακολούθως, καθώς ο Σαββίδης κινείτο προς την πλάγια γραμμή του αγωνιστικού χώρου και τη φυσούνα του γηπέδου, άλλαξε την πορεία του και κατευθύνθηκε δεξιά προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ΠΑΕ ΑΕΚ, επιταχύνοντας σταδιακά το βήμα του, φωνασκώντας και κάνοντας κινήσεις με τα χέρια του, ενδεικτικές της επιθετικής διαθέσεώς του έναντι των μελών της αποστολής της ΑΕΚ. Αφού δε τον συγκράτησε και πάλι ένας από τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, φαίνεται πρόσκαιρα ότι αυτός αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενος προς τη φυσούνα του γηπέδου. Ωστόσο, ενώ η διαιτητική ομάδα άρχισε να κινείται προς τα αποδυτήρια, έχοντας διακόψει πλέον προσωρινά τον αγώνα, καθώς η κατάσταση πού επικρατούσε απαγόρευε την ομαλή συνέχισή του, ο εγκαλούμενος Σαββίδης επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο και αντιλαμβανόμενος από απόσταση κάποιων μέτρων τον δηλωθέντα στο φύλλο αγώνος του διαιτητή, ως εκπρόσωπο της ομάδας της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλειο Δημητριάδη, κατευθύνθηκε εναντίον του απειλητικά, με επιθετικές κινήσεις και αντίστοιχα χαρακτηριστικά νεύματα και επιταχύνοντας τον ρυθμό του βήματός του προς αυτόν, εντελώς απρόκλητα τον απώθησε βιαίως με τα δύο του χέρια, απευθύνοντάς του κάποια φράση, το περιεχόμενο της οποίας δεν κατέστη εφικτό να εξακριβωθεί, κατά τη διενεργηθείσα αποδεικτική διαδικασία. Ο δε Β. Δημητριάδης, όπως και ο ίδιος κατέθεσε ενώπιον του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, του απάντησε χαρακτηριστικά ότι το αμφισβητούμενο γκολ ήταν off – side, ενώ του απηύθυνε και το ερώτημα «γιατί σε εμένα ;» διερωτώμενος για ποιόν λόγο δέχτηκε αυτή την όλως αναίτια βίαια επίθεση από τον Σαββίδη».
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ !
Προφανώς σημαντικότατο ρόλο στην καταδικαστική απόφαση γιά τον Σαμπίντι έπαιξε και η κατάθεση του Βασίλη Δημητριάδη, οποίος κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον εγκαλούμενο :
«Στο σημείο δε αυτό, θα πρέπει να επισημανθεί ότι από το σύνολο του προμνησθέντος αποδεικτικού υλικού πού προσκομίστηκε τόσο στην πρώτη, όσο και στην παρούσα δίκη, προκύπτει πως ο Σαββίδης, όταν επανήλθε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και επιτέθηκε στον Β. Δημητριάδη, απωθώντας τον βιαίως, είχε πλέον βγάλει το μπουφάν του, ενώ έφερε στη δεξιά πλευρά της ζώνης του, και δη σε ευδιάκριτο και ευχερώς προσιτό σημείο, εντός όμως θήκης, ένα πυροβόλο όπλο ( περίστροφο ). Μάλιστα, καθ’ ον χρόνο κινείτο με εριστική και επιθετική διάθεση εναντίον του Β. Δημητριάδη, προβαίνοντας παράλληλα και σε αντίστοιχες έντονες χειρονομίες, έπιασε με το χέρι του το πυροβόλο αυτό όπλο, χωρίς, ωστόσο, να το βγάλει από τη θήκη του ή να το προτάξει εναντίον του Β.Δ. είτε εναντίον οιουδήποτε τρίτου προσώπου. Και πάλι παρενέβησαν στο συμβάν οι άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, καθώς και τα λοιπά άτομα, ποδοσφαιριστές και παράγοντες αμφοτέρων των διαγωνιζομένων ομάδων, πού είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο προς αποσόβηση της επικινδύνως πλέον κλιμακούμενης εντάσεως, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Σαββίδης από τον κυρίως χώρο του γηπέδου, μέσω της φυσούνας και των αποδυτηρίων του».
ΠΟΙΟΝ … «ΠΡΟΕΔΡΟ» ΡΩΤΗΣΕΣ ΡΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΤΕ ;
Σε εκτίμηση τον είχα πάντα τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον στόπερ της Κούλας. Για δύο λόγους. Ο πρώτος, γιατί ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό, ασχέτως του πως και γιατί δεν συνέχισε στην ομάδα της καρδιάς του. Ο δεύτερος, γιατί εκτός από πραγματικά ταλαντούχος, είναι φρόνιμος και σοβαρός στις εξωαγωνιστικές του δραστηριότητες.
Γι’ αυτό και μου έκαναν εντύπωση κάποιες χθεσινές δηλώσεις του, πού ξεφεύγουν από την πραγματικότητα και δημιουργούν πεπλανημένες εντυπώσεις.
Συγκεκριμένα, μεταξύ πολλών άλλων, ο Λαμπρόπουλος είπε και το εξής : «Ρωτούσαμε τον πρόεδρο, αν πανηγυρίσουμε κανονικά ή όχι» !
Λογικό είναι να ρωτάς τον πρόεδρο της ομάδας σου γιά τέτοια θέματα, διότι αν δεν ξέρει ο πρόεδρος, ποιός θα ξέρει; Πολύ καλά έκανε ο Λαμπρόπουλος και ρωτούσε λοιπόν τον ΠΡΟΕΔΡΟ ( της Αεκ … προφανώς ) για το τι έπρεπε να κάνουν.
Ναι, αλλά … ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ;
Αλήθεια, ρε Λαμπρόπουλε, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ στην ομάδα σου;
Αναρωτιέμαι, έχεις έρθει ποτέ σε επαφή μαζί του ; ( δεν στο εύχομαι, γιατί είναι … καρδιολόγος ) Εχεις μιλήσει ποτέ μαζί του, έστω και τηλεφωνικά ; Με τον Ανδρέα μιλάς, απ’ ό,τι ξέρω, με τον Βασιλομπίλαρο, με τον Λυσσάνδρου, άντε και με τον Ντούσκο, έτσι και βρεθείτε σε καμιά προπόνηση. Με τον ΠΡΟΕΔΡΟ όμως, έχεις ποτέ συζητήσει ;
Και επειδή ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ αν ξέρεις καν το … όνομά του, να στο πω εγώ να το ξέρεις : ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, λέγεται και εκτός από φανατικός αεκιτζής είναι και επιστήμονας, διακεκριμένος στον χώρο του.
Ελα τώρα, λοιπόν, ρε Λαμπρόπουλε και πεσ’ μας, στ’ αλήθεια, τον ΞΕΡΕΙΣ τον ΠΡΟΕΔΡΟ της Αεκ ; Αυτός είναι δηλαδή πού «ρωτάγατε αν πρέπει να πανηγυρίσετε» ; Ο … Ασλανίδης ; Αν τον ρωτούσες αυτόν γιά κανένα μπαλονάκι, θα σου έδινε σίγουρα την καλύτερη πληροφόρηση. Γιά τα πως και τα γιατί όμως του ΑΤΙΜΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ πού παίρνετε, ο Ασλανίδης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ. Δεν ασχολείται, δεν ανακατεύεται, δεν συμπράττει, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, τίποτα. Υπογραφές βάζει, κρατώντας ψηλά την έξωθεν καλή μαρτυρία.
Για πές μας τώρα λοιπόν, Λαμπρόπουλε, ΠΟΙΟΝ ΡΩΤΑΓΑΤΕ αν πρέπει να πανηγυρίσετε ή όχι ; Και επειδή ασφαλώς και … μπορώ να μαντέψω, ερωτώ σε, πού είσαι και αρχηγός. Τι ρόλο παίζει αυτός πού ρωτάγατε στην ομάδα και εννοώ ΤΥΠΙΚΑ, διότι κάποτε σ’ αυτό το έρ’μο το ποδόσφαιρό μας θα πρέπει να τα λέμε ΟΛΑ με το όνομά τους.
Τι είναι ο κύριος, πως σας συστήνεται, πώς σας ΔΙΟΙΚΕΙ ; Ως φίλος της ομάδας, ή ως διοικητής ;
Κι’ εντάξει ρε Λαμπρόπουλε, εγώ δεν έχω καμία ένσταση γιά την προσφορά και τη συμμετοχή σας, των ποδοσφαιριστών δηλαδή, στην όποια επιτυχία, αλλά ο ΤΙΤΛΟΣ πού πήρατε, αυτός ο ΒΡΟΜΙΚΟΣ και ΣΑΠΙΟΣ ΤΙΤΛΟΣ, δεν είναι αποκλειστικά δικό σας κατόρθωμα. Πού να στα λέω δηλαδή, ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΣΠΡΩΞΑΝ σ’ αυτή τη θέση, με τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ πού θα μπορούσε ποτέ να συμβεί αυτό : Καταστρέφοντας τον βασικό αντίπαλό σας με μεθόδους πού παραβιάζουν ολόκληρο τον Ποινικό Κώδικα και ακόμα και την … Ευρωπαϊκή Συνθήκη περί των ανθρώπινων δικαιωμάτων και Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ και ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ υπάρχει στην παγκόσμια Νομική !
Αν λοιπόν θέλατε να είστε πιο κοντά στην πραγματικότητα, θα έπρεπε αντί γιά τον ΚΑΘΕ ΤΥΧΟΝΤΑ, να ρωτάτε τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΔΕΣ, τους ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ, τους ΑΛΕΚΟΥΣ ΓΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ, τους ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ( ναι, ΚΑΙ τους Γραμμένους και μην τρώς το παραμύθι ότι ο Γραμμένος είναι «αποκλειστικός» του Ρώσου ). Αυτά είναι γιά να τα τρώει ο Ρώσος και να τραβάει πιστόλι από την τσαντίλα του.
Κι’ αν σ’ αρέσει η κλασική λογοτεχνία, υπάρχει ένα πολύ καλό και διδακτικό βιβλίο. Το «Υπηρέτης δύο αφεντάδων», του Κάρλο Γκολντόνι.
Περί NOVA και Ολυμπιακού
«Δεν ξέρω τι κάνει η διοίκηση και δεν είμαι ειδικός σε θέματα τηλεοπτικής στέγης. Είμαι όμως καταναλωτής και Ολυμπιακός. Από πέρυσι το φωνάζω και θα συνεχίσω να το φωνάζω. ΜΑΚΡΥΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ. Ποιότης αθλητικών εκπομπών ΜΗΔΕΝ, αντικειμενικότης ΜΗΔΕΝ, ποιότης περιγραφής αγώνων ΜΗΔΕΝ, δημοσιογραφικός επαγγελματισμός ΜΗΔΕΝ. Ε, τι άλλο θέλει η διοίκηση του Θρύλου; Αν φύγει ο Θρύλος από την «ΚαραληNOVA» θα φύγουμε και εμείς μαζί. Να δεί τότε η NOVA πόσα απίδια βάζει ο σάκκος και αν οι δημοσιογράφοι της αρχίσουν να μεταδίδουν αγώνες με τα μάτια ανοικτά. Θεωρώ την πολιτική της NOVA απέναντι στον Θρύλο αισχρή και προκλητική» ( Periklis Kairis ).
«Επαρση και ωραιοπάθεια»
«Κύριε Γαβαθιώτη , καταρχάς περαστικά . Aπό όσο κατάλαβα είχατε να αντιμετωπίσετε μικροβιαιμία από EColi που προήρθε μάλλον από το ουροποιητικό σύστημα. Όσον αφορά τον συντοπίτη μου Κατσικογιάννη να σας ενημερώσω ότι αυτό το στυλ έπαρσης , ωραιοπάθειας με αγενή και υπεροπτική και μερικές φορές επιθετική προς τους παίχτες συμπεριφορά , το έχει και το διατηρεί από πολύ μικρός και όταν διαιτήτευε αγώνες ερασιτεχνικού στα Γιάννενα .....ίδιος. Δεν έχει αλλάξει. Εχει χαλάσει πάρα πολλά παιχνίδια ερασιτεχνικού με τσακωμούς κλπ. με τους παίχτες και επιβραβεύτηκε με άνοδο σε ανώτερες κατηγορίες........Υ.Γ. Είναι και γνωστός αντιολυμπιακός» ( Michalis Doumas )

Διαβάστε επίσης