Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακώς και... Κάκος

Κακώς και... Κάκος
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 - 20:06
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» που ο Τάσος Κάκος απέκτησε έμμισθη σχέση με κανάλι ιδιοκτησίας Σαββίδη και ταυτόχρονα είναι παρατηρητής διαιτησίας. Πρόβλημα θα ήταν αν αποκτούσε έμμισθη σχέση με ΜΜΕ που ανήκει στον Μαρινάκη.

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» που επισήμως η FIFA εξέδωσε ανακοίνωση και χαρακτηρίζει βήμα πίσω στην ανεξαρτησία της διαιτησίας την καρατόμηση του Γιάννη Τσαχειλίδη από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, πρόβλημα θα ήταν αν στην ΕΠΟ υπήρχαν ακόμα οι Γκρανκάσες και όχι ο «δικός μας» Γραμμένος.

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» που η Θ.4 με επίσημη ανακοίνωσή της ζήτησε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μην επιτρέψει τη φιλοξενία της Εθνικής στην Τούμπα και συνόδεψε το αίτημα μ' ένα γ#μώ την Εθνική, πρόβλημα θα ήταν αν η ίδια ακριβώς ανακοίνωση, μέχρι και την τελευταία... τελεία, υπογράφονταν από τη Θ.7.

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» που ο ΠΑΟΚ έχει συνάψει συνεργασία με περισσότερους διαιτητές (Τεβεκέλης, Σαραϊδάρης, Μίχελ) απ' όσους έχει η ίδια η ΚΕΔ, πρόβλημα θα ήταν αν το έκανε αυτό ο Ολυμπιακός.

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» που όταν πρόκειται για Σαββίδη, Μίχελ (σ.σ.: με άπειρα περιστατικά σε Τρίπολη, Αγρίνιο, με ΑΕΚ στην Τούμπα και... πεσίματα ακόμα και σε δημοσιογράφους) ή άλλα νυν και πρώην στελέχη του ΠΑΟΚ δεν βλέπουμε γραμμένη ποτέ τη λέξη τραμπουκισμός αλλά τις... ευγενικές (γεγονότα, ένταση κτλ), πρόβλημα θα ήταν και πάντα είναι όταν αφορά στελέχη του Ολυμπιακού.

Όχι, δεν είναι «πρόβλημα» όταν ο ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά την εποχή του... χαλκού κόβει 14.000 εισιτήρια όπως έκανε με την Ξάνθη, πρόβλημα θα ήταν και πάντα είναι αν συμβαίνει αυτό στον Ολυμπιακό που «ο κόσμος γυρίζει την πλάτη» όπως λέει το... ποίημα.

Όχι, τίποτα κακώς. Μόνο Κάκος.

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη εικόνα

Η μεγάλη εικόνα

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει για αυτό που μένει «πάνω» από σκορ και αριθμούς...

Ένα μέτρο, να τ' αφήσω;

Ένα μέτρο, να τ' αφήσω;

Δεν ήταν κληρονομικό χάρισμα, το ίδιο «σενάριο» παίχτηκε ξανά. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.