Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι τρεις «μαγικές» λέξεις

Οι τρεις «μαγικές» λέξεις
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 - 11:05
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Οι μεταγραφές, επιτέλους, τελείωσαν. Η... ζάλη πληροφοριών, φημών, ραδιοαρβύλας υποχωρεί. Πλέον η ομάδα μπορεί απερίσπαστη να επικεντρωθεί σ' αυτό που έχει πραγματικά σημασία, το ποδόσφαιρο και τους αγώνες της.

Σήμερα ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στη Λάρισα από την ΑΕΛ. Το ματς, όπως κάθε ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι δύσκολο. Κόντρα στον Ολυμπιακό κάθε ομάδα της ελληνικής Λίγκας, και ειδικά εκείνες που είναι από τη μέση και κάτω, παίρνει τα 90 λεπτά... δημοσιότητας που ήθελε για να δείξει τι μπορεί να κάνει. Οι βυσσινί αποτελούν μια σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ειδικά στην έδρα τους γίνονται ακόμα περισσότερο.

Οι παίκτες οφείλουν να είναι συγκεντρωμένοι 100% από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ο Μαρτίνς έχει προσπαθήσει να το δώσει αυτό να το καταλάβουν άπαντες. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς ή κερδισμένα εκ των προτέρων.

Στα κακοτράχαλα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, της ΑΕΛ είναι ένα απ' αυτά, θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να κατακτηθούν οι τρεις βαθμοί και να πάει ο Ολυμπιακός ήρεμος στη διακοπή του πρωταθλήματος για να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

ΥΓ: Τρεις είναι οι «μαγικές» λέξεις: υπομονή, πίστη, στήριξη.

Διαβάστε επίσης

Αν ο Μαρινάκης...

Αν ο Μαρινάκης...

Η κοινή γνώμη που δεν ξέρει πάντα καλύτερα... Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.