Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το… restart του Πάτρικ Γιανγκ!

Το… restart του Πάτρικ Γιανγκ!
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 14:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ιδιαίτερη (θα) είναι η αυριανή αναμέτρηση για τον Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Εφές! Το γήπεδο και την ομάδα κόντρα στην οποία τον Νοέμβριο του 2015 τραυματίστηκε ύστερα από μία σύγκρουσή του με τον Μπράιαντ Ντάνστον.

Από εκείνη τη μέρα και μετά, ο Γιανγκ άλλαξε. Τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον παλιό καλό εαυτό του (είχε 10,8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2,6 μπλοκ στην Ευρωλίγκα μέχρι να τραυματιστεί) ούτε φυσικά να ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος και τη φοβία που νιώθει στο μυαλό του.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πως ο Γιανγκ δεν έχει παίξει ξανά απέναντι στην Εφές. Στο φιλικό του Ηρακλείου πέρασε για λίγα δευτερόλεπτα, έχοντας κάνει πιο πριν δηλώσεις πως «δεν θα παίξω κόντρα στην ομάδα που τραυματίστηκα», ενώ πριν από το πρώτο παιχνίδι στο ΣΕΦ, αρχικά είχε γίνει λόγος για… τενοντίτιδα, αλλά μετά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε πει «πως δεν αισθανόταν καλά να παίξει». Ας ελπίσουμε αύριο να κάνει ένα restart και να ξεπεράσει το ψυχολογικό κομμάτι που κουβαλά.

Διαβάστε επίσης

Θέλει προσοχή η Εφές

Θέλει προσοχή η Εφές

Ο Ολυμπιακός παρότι έχει «καπαρώσει» την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στην Πόλη.