Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει προσοχή η Εφές

Θέλει προσοχή η Εφές
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 15:53

Στον αγώνα με την Εφές στην Τουρκία έχουν το μυαλό τους στον μπασκετικό Ολυμπιακό, ο οποίος παρότι έχει «καπαρώσει» την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, δεν πρόκειται να παρουσιαστεί αδιάφορος.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν μια απρόβλεπτη και επιθετική ομάδα, η οποία θέλει προσοχή. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλει με τίποτα οι παίκτες του να χαλαρώσουν και να χάσουν το ρυθμό τους, αλλά αντίθετα θέλει να δείξουν τον καλό τους πρόσωπο και να πετύχουν μια ακόμα νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Παράλληλα, ο αγώνας με την Εφές είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σφαιρόπουλο, προκειμένου να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, με τα οποία θα πορευτεί η ομάδα όσο καιρό θα βρίσκεται στα… πιτς ο Ματ Λοτζέσκι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας σήμερα το απόγευμα θα ταξιδέψουν για την Πόλη, όπου το βράδυ της Πέμπτης στις 20:00 ώρα Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την Εφές για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Το… restart του Πάτρικ Γιανγκ!

Το… restart του Πάτρικ Γιανγκ!

Ο Αμερικανός επιστρέφει στο γήπεδο στο οποίο τον Νοέμβριο του 2015 τραυματίστηκε ύστερα από μία σύγκρουσή του με τον Μπράιαντ Ντάνστον.