Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ώρα του Παπαπέτρου

Η ώρα του Παπαπέτρου
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 20:21

Ο Ολυμπιακός τις επόμενες εβδομάδες θα πορευτεί χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης και τέθηκε νοκ-άουτ από τα επόμενα ματς του Θρύλου.

Ο τραυματισμός του Λοτζέσκι άφησε ένα κενό στη θέση «3», το οποίο θα πρέπει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος να βρει τρόπο να καλύψει. Αυτός που θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και θα κληθεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη θέση είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ θα πρέπει να ανεβάσει στροφές και να βοηθήσει την ομάδα στις δύσκολες μάχες που έχει μπροστά της σε Ευρωλίγκα και Α1. Εχει μπόλικο ταλέντο και το απέδειξε και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένος και να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται η ομάδα, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Εφές για την 29η στροφή της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

Με 100 ΓΑΥΡΟΥΣ στην Πόλη

Με 100 ΓΑΥΡΟΥΣ στην Πόλη

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλο θα έχουν στο πλευρό τους στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές 100 ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα στηρίξουν για ακόμη μία φορά την αγαπημένη τους ομάδας.

Δεν είναι αδιάφορος με Εφές!

Δεν είναι αδιάφορος με Εφές!

Οι εσωτερικές αλλαγές στον Ολυμπιακό εν τη απουσία του Λοτζέσκι δεσπόζουν στην παρούσα φάση, ενώ οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για ένα δυνατό τεστ απέναντι σε μία επιθετική και απρόβλεπτη ομάδα