Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό του Ματ»

«Ολοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό του Ματ»
Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017 - 19:19

Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και το «βάθος» για να καλύψει το κενό του τραυματία Ματ Λοτζέσκι στον αυριανό αγώνα με την Αναντολού Εφές, στην Κωνσταντινούπολη, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Αγραβάνης. Ο παίκτης του Θρύλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

«Το ματς θα είναι δύσκολο και θέλουμε να νικήσουμε. Μόνο και μόνο το τεράστιο κίνητρο της Εφές, μας δίνει και εμάς κίνητρο. Θέλουμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και ας μην έχει τόσο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς το ματς. Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα να καλύψουμε το κενό του Ματ. Έχουμε τον Ιωάννη στη θέση “3” ο οποίος είναι επίσης πολύ καλός σε αυτή τη θέση και όλοι θα παλέψουμε για να καλύψουμε το κενό του Ματ», ήταν οι δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης

Η ώρα του Παπαπέτρου

Η ώρα του Παπαπέτρου

Μετά τον τραυματισμό του Ματ Λοτζέσκι ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στη θέση «3».

Με 100 ΓΑΥΡΟΥΣ στην Πόλη

Με 100 ΓΑΥΡΟΥΣ στην Πόλη

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλο θα έχουν στο πλευρό τους στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές 100 ΓΑΥΡΟΥΣ, οι οποίοι θα στηρίξουν για ακόμη μία φορά την αγαπημένη τους ομάδας.

Θέλει προσοχή η Εφές

Θέλει προσοχή η Εφές

Ο Ολυμπιακός παρότι έχει «καπαρώσει» την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας, δεν θα παρουσιαστεί αδιάφορος στην Πόλη.