Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 11:18

Το «παρών» στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό έδωσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ της ομάδας Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι πρόεδροι εμψύχωσαν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου και έδωσαν το σύνθημα για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδος.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα, κάτι που απέδειξαν και με την παρουσία τους στην προπόνηση πριν από τον αγώνα με τους «πράσινους».

Οι πρόεδροι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να καταφέρει ο Ολυμπιακός να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό μετέφεραν και στους παίκτες, δίνοντας τους ώθηση να παλέψουν μέχρι το τέλος για να σηκώσουν την κούπα.

Βέβαια, οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας δίπλα τους τον Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και τους υπόλοιπους Ελληνες, καθώς στον πάγκο τους τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ήταν ήδη πεισμωμένοι να τα δώσουν όλα στους τελικούς.

Ωστόσο, με την παρουσία των πρόεδρων και τις «ντόπες» τους πήραν ακόμη μεγαλύτερες δυνάμεις ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Το πρώτο βήμα (vids)

Το πρώτο βήμα (vids)

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου τελικού και μαζί με τον κόσμο του θα προσπαθήσει να κάνει το 1-0.

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή στις 21:00 τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και θέλει τη νίκη για να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS4.

«Το 200% για τον τίτλο»

«Το 200% για τον τίτλο»

Ο Ερικ Γκριν μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των τελικών του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.