Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0

Με ψυχή και τσαμπουκά για το 1-0
Κυριακή, 28 Μαΐου 2017 - 11:10

Πανέτοιμος για τον πρώτο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 21:00 στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός. Live από το gavros.gr/CS4.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ για να κάνουν το 1-0, το οποίο θα τους φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ του, εκτός φυσικά των γνωστών τραυματιών.

Ετοιμοπόλεμος είναι και ο Κεμ Μπιρτς, ο οποίος ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από ίωση, ωστόσο θα δώσει κανονικά το «παρών» στην πρώτη μάχη κόντρα στους «πράσινους».

Οι Πειραιώτες «διψούν» για το πρωτάθλημα, ωστόσο γνωρίζουν πως πρέπει να κοιτάνε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά αν θέλουν να κατακτήσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά τον ελληνικό τίτλο.

Ο Θρύλος έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πως γνωρίζει πολύ καλά πώς να χειρίζεται τέτοια παιχνίδια και με τον κόσμο δίπλα του θα τα δώσει όλα για να κάνει το 1-0 στη σειρά των τελικών.

Διαβάστε επίσης

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ

«Ντόπες» προέδρων στο ΣΕΦ

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφτηκαν το ΣΕΦ στην τελευταία προπόνηση της ομάδας τους πριν από τον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό.

Το πρώτο βήμα (vids)

Το πρώτο βήμα (vids)

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο του πρώτου τελικού και μαζί με τον κόσμο του θα προσπαθήσει να κάνει το 1-0.

«Το 200% για τον τίτλο»

«Το 200% για τον τίτλο»

Ο Ερικ Γκριν μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα των τελικών του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ετοιμος για το πρώτο βήμα

Ετοιμος για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το πρώτο παιχνίδι των τελικών της Κυριακής στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό- Κανονικά προπονήθηκε ο Μπιρτς.