Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση με Μπασκόνια

Αντίδραση με Μπασκόνια
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 11:41

Στην Ευρωλίγκα αποκλειστικά θα στρέψει το βλέμμα του από εδώ και πέρα ο Ολυμπιακός για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ ουσιαστικά θα έχουν ξανά ενδιαφέρον στο εγχώριο πρωτάθλημα στα πλέι οφ, επομένως πλέον θα πρέπει να δώσουν περισσότερα από το 100% στα παιχνίδια της Ευρώπης.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου την ερχόμενη Παρασκευή 12 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσουν στην Ισπανία την Μπασκόνια σε ένα ματς «τελικό» για τον Θρύλο.

Οι Πειραιώτες αφενός θέλουν να βγάλουν αντίδραση στο συγκεκριμένο ματς και αφετέρου να συνεχίσουν την εξαιρετική τους πορεία στην Ευρωλίγκα, η οποία τους έχει φέρει στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής στο βαθμολογικό πίνακα.

Ολοι στην ομάδα δείχνουν αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προετοιμαζόμενοι σκληρά από την Τρίτη, προκειμένου να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην Βιτόρια.

Υπενθυμίζουμε, ότι Στρέλνιεκς και Ρόμπερτς μπήκαν χθες στην προπόνηση, χωρίς επαφές, και θα φανεί αν θα βρίσκονται στη διάθεση του κόουτς Σφαιρόπουλου στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός (pics)

Στην Ισπανία ο Ολυμπιακός (pics)

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου στην Ισπανία, καθώς την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα για το Eurocup.

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Τζιρόνα, ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Eurocup.

«Δεν κοιτάμε τη διαφορά, πάμε για τη νίκη»

«Δεν κοιτάμε τη διαφορά, πάμε για τη νίκη»

Η Στέλλα Καλτσίδου μίλησε για τη ρεβάνς με την Τζιρόνα και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν με στόχο τη νίκη και όχι για να υπερασπιστούν τη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού.

Βασκική τριάδα υψηλών απαιτήσεων

Βασκική τριάδα υψηλών απαιτήσεων

Τορνίκε Σενγκέλια, Γιάνις Τίμα και Βίνσεντ Πουαριέ έχουν συμβάλει τα μέγιστα για τη μεταμόρφωση της Μπασκόνια στα μέσα της σεζόν. Το gavros.gr αναλύει….