Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να παίξουμε το μπάσκετ του… Ολυμπιακού»

«Να παίξουμε το μπάσκετ του… Ολυμπιακού»
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 08:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Να βάλει… δύσκολα στη Ρεάλ με την άμυνά του και να προστατέψει τη μπάλα στην επίθεσή του, είναι τα «μυστικά» που θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στη Μαδρίτη κατά τον Κάιλ Ουίλτζερ. Ο Καναδός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για το παιχνίδι λέγοντας αρχικά πως «ξέρουμε πως είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε, ακούσαμε τους προπονητές μας και μας έχουν ενημερώσει για τον αντίπαλό μας. Όλοι οι αγώνες άλλωστε της Ευρωλίγκας είναι δύσκολοι, ειδικά οι εκτός έδρας» ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε…

«Ξέρουμε πως το μεγαλύτερο όπλο της Ρεάλ είναι να τρέχει στο ανοικτό γήπεδο οπότε θα πρέπει να τους δυσκολέψουμε στην άμυνα όσο γίνεται περισσότερο και να προστατεύσουμε την μπάλα στην δική μας επίθεση, γιατί τα λάθη οδηγούν σε αιφνιδιασμούς και εύκολους πόντους. Αν τα κάνουμε αυτά τα δύο θα είμαστε εντάξει».

Ερωτηθείς για τη δουλειά στα ριμπάουντ ο Ουίλτζερ είπε ότι «είναι πολύ καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ. Οπότε θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς επιθετικά και με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πρέπει να τα καταφέρουμε στο κομμάτι αυτό. Θα τα δώσουμε όλα. Θα πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ του Ολυμπιακού».

Διαβάστε επίσης