Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλες νίκες, κακές ήττες...

Μεγάλες νίκες, κακές ήττες...
Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2018 - 08:08
Αρθρογράφος: Δημήτρης Κρούσκος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Νταρουσάφακα στην Τουρκία για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, γνωρίζοντας την ήττα με 79-75.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα γνώριζαν τις «παγίδες» του αγώνα, ωστόσο, γνώριζαν ότι ήταν στο χέρι τους να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο, δεν απέδωσαν το μπάσκετ που θα έπρεπε και δεν πρόλαβαν να γυρίσουν από το -19 που βρέθηκαν στον αγώνα.

Το πρώτο μισό, λοιπόν, της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης τελείωσε για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκονται με ρεκόρ 9-6 στην 4η θέση μαζί με την Εφές, την οποία έχει νικήσει, όμως, στον πρώτο γύρο.

Οι Πειραιώτες στο πρώτο μισό έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν μεγάλες νίκες σε πολύ δύσκολες έδρες κόντρα σε Μπασκόνια, Κίμκι, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν, καθώς και μεγάλες νίκες στο ΣΕΦ κόντρα στην Εφές, την Ρεάλ.

Την ίδια ώρα, όμως, έχει χάσει κάποιους αγώνες όπως με την Νταρουσάφακα, με τη Ζαλγκίρις, τους οποίους μπορούσε και έπρεπε να είχε πάρει.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες βρίσκονται στο… κόλπο για τον μεγάλο τους στόχο, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μίας από τις πρώτες 4 θέσεις που θα τους φέρουν το πλεονέκτημα έδρας στα νοκάουτ ματς.

Διαβάστε επίσης

Ο χρόνος του Σπανούλη...

Ο χρόνος του Σπανούλη...

Από τον περασμένο Ιανουάριο είχε να αγωνιστεί λιγότερο από 20 λεπτά, σε ματς της Ευρωλίγκας, ο αρχηγός.