Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρ. Παππάς: «Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι μαζί μας ο Μπαρτζώκας στο Βελιγράδι»

Χρ. Παππάς: «Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι μαζί μας ο Μπαρτζώκας στο Βελιγράδι»
Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 - 21:30

Ο Χρήστος Παππάς ανέλαβε στη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ματς με το Λαύριο και καθοδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στη νίκη με 105-73.

Μετά τη λήξη του ματς μίλησε για το εάν ο Μπαρτζώκας θα βρίσκεται στο Βελιγράδι την Παρασκευή, για τον αγώνα με την Παρτιζάν, καθώς απουσίασε λόγω ίωσης.

Αναλυτικά: «Έπρεπε να διαχειριστούμε κάποιους μικροτραυτισμούς. Μας περιμένει μια απαιτητική εβδομάδα με διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα και με τον ΠΑΟΚ εντός έδρας. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα βρίσκεται μαζί μας ο κόουτς Μπαρτζώκας στον αγώνα με την Παρτιζάν.

Με ενόχλησε ο τρόπος που προσεγγίσαμε το παιχνίδι στο ξεκίνημα, όταν παίξαμε πιο δυναμικά και ήμασταν πιο ποιοτικοί καταφέραμε να μειώσουμε την διαφορά. Στο επιθετικό κομμάτι μοιράσαμε καλά την μπάλα. Χρησιμοποιήσαμε τους μικρότερους ηλικιακά παίκτες και τα πήγαν αρκετά καλά, πλέον ετοιμαζόμαστε για τον τελικό της Κυριακή με την Καρδίτσα».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης