Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πληρώνει... τα σπασμένα!

Πληρώνει... τα σπασμένα!
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 - 11:28

Τον Πανιώνιο υποδέχεται στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας (19:00/ ΕΤ1-Live στο gavros.gr) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας, πέραν του αυτονόητου 12/12 που θέλουν να επιτύχουν στο πρωτάθλημα απέναντι μάλιστα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, αναζητούν -και θα το επιδιώξουν- μία επιβλητική εμφάνιση ούτως ώστε να «σβήσουν» την εικόνα τους από τη Βαρκελώνη και φυσικά –επί της ουσίας- να ανεβάσουν τα επίπεδα του ρυθμού τους και της ψυχολογίας τους.

Οι Πειραιώτες μέσω του Πανιωνίου, έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν πάνω στα λάθη τους, σε ενέργειες που δεν τους έχουν βγει, στις περιστροφές της άμυνας, την αντιμετώπιση του «πικ εν ρολ» του αντιπάλου, γενικότερα σε όλα αυτά τα οποία λογίζονται ως «κακώς κείμενα» και προβλημάτισαν τους ίδιους απέναντι στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τώρα, ο οποίος είδε τον Τζος Πάουελ να προπονείται κανονικά την Κυριακή και να βγάζει το πρόγραμμα των υπολοίπων, ενδεχομένως να θελήσει να προφυλάξει τον Αμερικανό σέντερ που προέρχεται από τραυματισμό (στη Βαρκελώνη αγωνίστηκε με ένεση) αλλά και να κάνει… χώρο στους Σερμαντίνι-Μαυροειδή ώστε να πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού θα αποφασίσει για την τελική 12άδα που θα επιλέξει στο ματς με τον Πανιώνιο το πρωί της Δευτέρας, μετά την προγραμματισμένη προπόνηση των «ερυθρόλευκων».

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στη Σιένα

Με το μυαλό στη Σιένα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πανιωνίου με 87-73 και πήρε την δωδέκατη νίκη του στην φετινή Α1.