Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο τότε, άλλο τώρα;

Άλλο τότε, άλλο τώρα;
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014 - 00:30

Πάντως είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με την ομάδα του Ολυμπιακού, την ώρα μάλιστα που οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία κακή χρονιά δίχως να μπορέσουν να σηκώσουν κάποιο τρόπαιο των εξαρχής στόχων τους.

Δεν σταματούν να γράφονται άρθρα από το εξωτερικό για τους παίκτες των μέχρι πρότινος back to back πρωταθλητών Ευρώπης, με τους Σπανούλη-Περπέρογλου να είναι στόχοι της Εφές, στην πορεία να βγαίνει ο διακαής πόθος Πρίντεζης για τους Τούρκους ενώ υπάρχει έκδηλο ενδιαφέρον της Ούσακ για τον Σίμονς. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως τα παραπάνω δημοσιεύματα έχουν γραφτεί από ιταλικής προελεύσεως σάιτ, με τον συντάκτη να έχει το ψευδώνυμο Διαμαντίδης, ενώ υπογράφει με το κανονικό του όνομα στο τέλος του κειμένου. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

O Oλυμπιακός πάντως προχωράει και ήδη οι Μάντζαρης-Πρίντεζης είναι προ των πυλών για ανανέωση, ο Σπανούλης όντας πεισμωμένος θέλει να απαντήσει στους αμφισβητίες, ενώ κινήσεις γίνονται για την παραμονή του Περπέρογλου.

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη ανακοίνωσε την διακοπή συνεργασίας του με τους Μασιούλις, Λάσμε, Μπράμος, Κάρι και Σανγκ, ενώ πολύ πιθανό είναι και ο Γκιστ να αποτελέσει παρελθόν. Τι θα γινόταν εάν ο Ολυμπιακός προχωρούσε στην πλήρη εκκαθάριση του ρόστερ του και σε τέτοιου είδους αποδεσμεύσεις; Θυμηθείτε λίγο το καλοκαίρι του 2011, όταν αρκετά από τα μεγάλα συμβόλαια των «ερυθρόλευκων» έφυγαν και η ομάδα χτίστηκε γύρω από τον Σπανούλη. Τότε είχαν πέσει επάνω στον Ολυμπιακό λέγοντας πως ήρθε το…τέλος του.

Τώρα όμως κανείς δεν μιλάει και κανείς δεν ασχολείται με τους «πράσινους» και το… τολμηρό εγχείρημα τους.

Διαβάστε επίσης

Εβδομάδα εξελίξεων!

Εβδομάδα εξελίξεων!

Συνάντηση με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ θα έχει ο Σπανούλης και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει.

Ποίηση σε κίνηση

Ποίηση σε κίνηση

Η θεσπέσια επίθεση των Σπερς στα πρώτα 17,5 λεπτά και το τρίποντο του κυνισμού από τον Μάρκο Μπελινέλι.

Τι ισχύει με Λο!

Τι ισχύει με Λο!

Οι λόγοι που ο Αμερικανός μπορεί να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Ολυμπιακού.