Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχω συμβόλαιο»

«Έχω συμβόλαιο»
Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014 - 19:01

Την ήττα με 76-73 από τα Σκόπια γνώρισε το Βέλγιο, το οποίο θα αντιμετωπίσει τη Λευκορωσία και με τον Ματ Λοτζέσκι στη σύνθεσή του, θα προσπαθήσει να φτάσει στην επιτυχία. Ο Αμερικανός παίκτης μίλησε τόσο για παιχνίδι το οποίο χάθηκε για τους Βέλγους, όσο και για το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αποσαφηνίζοντας μερικά πράγματα.

«Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και λογικά θα μείνω στον Ολυμπιακό», είπε ο Λοτζέσκι και συνέχισε για το ματς με την Εθνική του. «Αν είχα παίξει καλύτερα, θα είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Σωματικά δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ούτε το πρωί μετά τον αγώνα. Ωστόσο, έχω να παίξω κανονικό ματς από τις 4 Ιουνίου και έχω χάσει λίγο το ρυθμό μου. Ελπίζω τώρα να βρω τα πατήματά μου».

Συνεχίζοντας, είπε. «Όταν είσαι για μεγάλο διάστημα με τη σύζυγο και τα παιδιά σου, το τελευταίο που σκέφτεσαι είναι το μπάσκετ. Νιώθω ότι αυτή η ομάδα έχει πολλές ελπίδες να προκριθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το μπασκετικό μου μέλλον δεν είναι στο Βέλγιο, αλλά μπορώ να βοηθήσω την Εθνική».

Διαβάστε επίσης