Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)

«Παρών» και ο πρόεδρος (pic)
Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016 - 20:03

Την ομάδα της Ντόγκου αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός για την πρώτη αγωνιστική του Eurocup, με τις Πειραιώτισσες να γνωρίζουν την ήττα με 53-55. Η διαιτησία ήταν σφαγιαστική και ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει. Ό,τι έγινε, έγινε, πάντως, με τις παίκτριες του Θρύλου να κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να φτάσουν στην επιτυχία.

Παρών στη Γλυφάδα ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο ΔΑΚ προκειμένου να δει κι αυτός από κοντά τις προσπάθειες των παικτριών της Ελένης Καπογιάννη.

Μαζί με τον πρόεδρο ήταν και οι κ.κ. Βρέντζος, Καραπαπάς, με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα της διοίκησης να στηρίζουν με αυτόν τον τρόπο τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού.

Πάντα κοντά, πάντα δίπλα όλοι τους, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την ομάδα της Ελένης Καπογιάννη.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα πρωτάθλημα

Και τώρα πρωτάθλημα

Οι γυναίκες του Θρύλου αφήνουν πίσω τους την ήττα από την Ντόγκου και στρέφονται στο πρωτάθλημα και τον αγώνα με τη Νίκη Λευκάδας στη Γλυφάδα.

Είδε τις γυναίκες ο Γκριν (pic)

Είδε τις γυναίκες ο Γκριν (pic)

Τον αγώνα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού με τον Παναθλητικό στη Γλυφάδα παρακολούθησε ο παίκτης του Θρύλου.

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες

Σαν... γυναίκες οι Κορασίδες

Εντυπωσιακή η ομάδα Κορασίδων του Ολυμπιακού, που κατάφερε να κερδίσει τις Κυρίαρχες Παλαιάς Κοκκινιάς με το ευρύ 24-81.

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Οι γυναίκες του Θρύλου συνέτριψαν τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου και πλέον βάζουν μπρος τις μηχανές για τον αγώνα της Πέμπτης για το Eurocup.