Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πώς θα χωνέψουν τα κάλαντα του κόουτς;

Πώς θα χωνέψουν τα κάλαντα του κόουτς;
Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015 - 22:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Καλώς σας βρήκα, φιλαράκια μου, μετά το χριστουγεννιάτικο τάιμ άουτ. Αντε να μπαίνουμε σιγά-σιγά και πάλι στους ρυθμούς της μπαλίτσας. Οχι τίποτ’ άλλο δηλαδή, να κουνηθούμε λιγάκι, για να χωνέψουμε και τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Και εμείς κουτσά-στραβά θα τα καταφέρουμε. Τις δηλώσεις των Τούντορ, Στραματσόνι και Πογέτ, οι ανταγωνιστές του Ολυμπιακού, πώς θα τις χωνέψουν;

Μια καλή λύση για τον «αδικημένο» Παναθηναϊκό θα ήταν να πάνε όλοι μαζί για βάψιμο στη Λεωφόρο. Πάνω-κάτω τη μπαντανόβουρτσα, πού θα πάει, θα φύγει το φαρμάκι του Στραματσόνι, που δήλωσε πως «η βαθμολογία δείχνει ποιος είναι ο καλύτερος και ο Ολυμπιακός είναι πρώτος». Τι είπε ο Ιταλός, ρε μάγκες, δάκρυσε μέχρι και το πουλάκι του twitter.

Επίσης μια ακόμα καλή λύση, είναι να στείλουν τον Μπουμάλ με το ελικόπτερο του ΣΚΑΪ από τη Νέα Σμύρνη στο Απήλιον και να πάνε όλοι μαζί με τα πόδια να τον υποδεχθούν. Είναι ευεργετικό το βάδισμα και επίσης θα έχουν έτσι και μια μεταγραφή ελικοδρομίου, γιατί αεροδρομίου δεν προβλέπεται.

Οι «αδικημένοι» της ΑΕΚ, μετά τη δήλωση του Πογέτ πως «ο βαθμολογικός πίνακας δεν λέει ψέματα, ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος», μπορούν να κάνουν μια ακόμα πορεία διαμαρτυρίας προς το Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας. Είπαμε, το βάδισμα κάνει καλό. Οσο για τους «αδικημένους» του ΠΑΟΚ, μετά την παραδοχή του Τούντορ πως «η καλύτερη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και MVP παίκτης του», τα πράγματα είναι πιο απλά. Θα αντικαταστήσουν τη Μαλαματίνα με Simeco και όλα καλά.

Αυτά βεβαίως θα πρέπει να τα κάνουν οι «αδικημένοι», γιατί οι «συνειδητοποιημένοι» το ήξεραν καιρό πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα και δεν περίμεναν τους προπονητές τους να τους το πουν.

Αρχιμηνιά και αρχιχρονιά
τους πήρε ο Θρύλος τα μυαλά
Και εί- και είπαν την αλήθεια
Τέλειωσαν - τέλειωσαν
τα παραμύθια

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 28/12/2015)

Διαβάστε επίσης

Καμία μεταγραφή τον Γενάρη

Καμία μεταγραφή τον Γενάρη

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να κάνει προσθήκη στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις με εισήγηση του Μάρκο Σίλβα...

Οι «οπαδοί» του Ντοσεβί! (vid)

Οι «οπαδοί» του Ντοσεβί! (vid)

Ωραία «εξέδρα» έχει για «πάρτη» του ο Τογκολέζος, ο οποίος φαίνεται να παίρνει από αυτούς δύναμη και να έχει καλή απόδοση με τη Σταντάρ Λιέγης.