Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχονται... ανακοινώσεις

Έρχονται... ανακοινώσεις
Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 12:39

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσα σε μερικές ημέρες θα υπάρξουν σοβαρότατες ανακοινώσεις σχετικά με το μέλλον του θέματος του προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Τούτη τη στιγμή ο Τάκης Λεμονής είναι αυτός ο οποίος βρίσκεται σε αυτή τη θέση, αλλά θα υπάρξουν ανακοινώσεις λίαν συντόμως.

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί λοιπόν, θα μπορέσετε να διαβάσετε όλα όσα έχουν σχέση με το θέμα του προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ποιος είναι ο επικρατέστερος και το φαβορί και ποιες ενδέχεται να είναι οι επόμενες κινήσεις του προέδρου του Θρύλου για να κάνει την ομάδα ακόμα καλύτερη.

Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ», με το τι θα ακολουθήσει για το θέμα του προπονητή για τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλα πολλά σχετικά με την ομάδα που θα αλλάξει επίπεδο.

Υπομονή και σε μερικές ημέρες θα τα μάθετε όλα.

Διαβάστε επίσης

Υπέγραψε ο Κούτρης!

Υπέγραψε ο Κούτρης!

Όπως γράφει ο «ΓΑΥΡΟΣ», σύμφωνα με πληροφορίες από τα Γιάννενα, ο Λεονάρντο Κούτρης έκλεισε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Δύο οι τιμωρημένοι

Δύο οι τιμωρημένοι

Σεμπά και Μανουέλ ντα Κόστα δεν θα αγωνιστούν στον αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Γκολτζής, ο πρώτος στόχος!

Γκολτζής, ο πρώτος στόχος!

Στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, όλο το ρεπορτάζ για τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού, με τον πρώτο εξ αυτών να είναι σέντερ φορ.