Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρή δουλειά, για το 8ο στον Πειραιά!

Σκληρή δουλειά, για το 8ο στον Πειραιά!
Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2017 - 12:35

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχασε με 1-0 από τον Ατρόμητο στον Ναό και παρέμεινε στους οκτώ πόντους. Οι Πειραιώτες πίεσαν την αντίπαλη εστία για να φτάσουν στην επίτευξη ενός γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν. Συν τοις άλλοις, αξίζει να τονιστεί πως ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος δεν έδωσε και ένα πέναλτι στον Θρύλο.

Κακά τα ψέματα, η δουλειά θα είναι αυτή η οποία θα βοηθήσει την ομάδα να πάρει και αυτό το πρωτάθλημα Ελλάδας. Διότι φαίνεται πως είναι αδούλευτη σε κάποιους τομείς. Έτσι όπως τη βλέπει κανείς, νομίζει πως ετοιμάστηκε μόνο για τα πλέι οφ του Champions League.

Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πλέον, ο πήχης έχει ανέβει, υπάρχουν οι όμιλοι της κορυφαίας διοργάνωσης, αλλά και οι εγχώριες διοργανώσεις, οι οποίες πρέπει να κατακτηθούν και αυτές.

Και αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι.

Διαβάστε επίσης

Τίποτα δεν έγινε σε «μία» ημέρα

Τίποτα δεν έγινε σε «μία» ημέρα

Πολλή δουλειά έχει να κάνει και ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος παρέλαβε μια ομάδα που τη βλέπει από το 60' και μετά να μην καταφέρνει να αποδώσει τα μέγιστα.

«Ματώστε» τη φανέλα

«Ματώστε» τη φανέλα

Μόνο έτσι θα κατακτηθεί ο φετινός τίτλος. Με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο και να παίρνουν τα αποτελέσματα που θέλουν.

Δεν μπορούν, δεν το βλέπετε;

Δεν μπορούν, δεν το βλέπετε;

Καμία κορυφή δεν τους ανήκει. Δική σας είναι, αρκεί να παίξετε καλύτερα και να βελτιώσετε την απόδοσή σας... Αφού δεν μπορούν τα παλικάρια.