Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλω να μείνει, αλλά έχει προτάσεις από το εξωτερικό»

«Θέλω να μείνει, αλλά έχει προτάσεις από το εξωτερικό»
Τρίτη, 22 Μαΐου 2018 - 11:41

Ο Αντριέν Τόμασον βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες συνεχώς στα ρεπορτάζ των γαλλικών ΜΜΕ, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του.

Ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κιτά, με δηλώσεις του μίλησε για τον ποδοσφαιριστή του και επισήμανε ότι εκείνος και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον κρατήσουν, ωστόσο εκείνος έχει προτάσεις από το εξωτερικό.

Μάλιστα, υπογράμμισε ότι έχει κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, καθώς μένει ελεύθερος, ωστόσο το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τη Γαλλία.

Ο Τόμασον φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο εκτός του Ολυμπιακού και γερμανικών και τουρκικών ομάδων και πλέον καλείται να αποφασίσει που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Διαβάστε επίσης

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Σκόραρε ο Μολέδο (vid)

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, έκανε το 2-0 στη νίκη της Ιντερνασιονάλ με την Σαπεκοένσε (3-0).

Εβδομάδα εξελίξεων…

Εβδομάδα εξελίξεων…

Ο Πέδρο Μαρτίνς επιστρέφει στην Ελλάδα και αναμένεται να έχει συναντήσεις με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν.