Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!

Δείξτε τους τι σημαίνει Πειραιάς!
Κυριακή, 27 Οκτωβρίου 2019 - 00:36

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του ντέρμπι τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όπως είναι φυσιολογικό το πάθος ξεχειλίζει τόσο από την ομάδα όσο και από τον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης και είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να καταθέσουν ό,τι έχουν, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να δείξουν για μία ακόμη φορά στην ΑΕΚ τι σημαίνει Πειραιάς.

Την περυσινή σεζόν οι Πειραιώτες έδειξαν στην ΑΕΚ τι εστί Ολυμπιακός, παίρνοντας τη νίκη με 4-1, με μία από τις χαρακτηριστικότερες στιγμές της αναμέτρησης να είναι όταν ο Γκιλιέρμε έδειξε το σήμα του Θρύλου στον Μπακασέτα.

Ο Θρύλος χρειάζεται αυτό το πάθος και στο αυριανό παιχνίδι, ώστε να μπορέσει να προσφέρει μία ακόμη νίκη επί της ΑΕΚ στον κόσμο του, γεμίζοντας τον για μία ακόμη φορά με χαρά και υπερηφάνεια.

Δείξτε τους, λοιπόν, και φέτος τι σημαίνει Πειραιάς, απαντώντας με ποδόσφαιρο, με τον καλύτερο δηλαδή τρόπο, στις… αλητείες τους.

Διαβάστε επίσης

Θρύλε, παίξε γερά!

Θρύλε, παίξε γερά!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε (27/10, LIVE στις 19:30 στο gavros.gr/NS1) την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την όγδοη αγωνιστική της Super League 1...

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!

Ο κόσμος του Θρύλου θα «μιλήσει» ξανά!

Οι ΓΑΥΡΟΙ θα γεμίσουν για μία ακόμη φορά το «Γ. Καραϊσκάκης», δίνοντας ώθηση στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ.