Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του θα ήταν αλλιώς…

Με τον κόσμο του θα ήταν αλλιώς…
Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2020 - 11:31

«Έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ…», τραγουδούν οι φίλοι του Θρύλου. Ο ύμνος της ομάδας, η ίδια η… ταυτότητά της, είναι «ο πύρινος κόσμος, που δε λυγά ποτέ»… Ο Ολυμπιακός, με το γήπεδό του γεμάτο, να κοχλάζει, είναι… αλλιώς. Μπορεί να παρασύρει τον αντίπαλο και να μην… σταματάει.

Το έχουν βιώσει ΟΛΟΙ στο Καραϊσκάκη! Δεν υπάρχει αντίπαλος, οποιασδήποτε δυναμικότητας, που να μην έχει νιώσει τη… λάβα του γηπέδου του Ολυμπιακού. Την… φωτιά που βγαίνει από την εξέδρα και «λιώνει» κάθε αντίσταση. Τον εκκωφαντικό θόρυβο, το ασταμάτητο τραγούδι, τα τύμπανα, την τρομπέτα, τις σημαίες που κινούνται ρυθμικά, ασταμάτητα και προκαλούν… ίλιγγο, στον αντίπαλο.

Θα ήταν αλλιώς χθες… Με τον κόσμο θα ήταν αλλιώς… Δεν είναι… δικαιολογία. Η ομάδα κέρδισε. Και έτσι. Κέρδισε και είναι πρώτη. Δεν είναι, λοιπόν, αναζήτηση δικαιολογίας. Αλλά μια πραγματικότητα. Με τον κόσμο θα ήταν αλλιώς. Η διαφορά δυναμικότητας, τεράστια. Η διαφορά ποιότητας, χαώδης. Η «πύρινη λάβα» από την εξέδρα, όμως, θα έφερνε… ακόμη μεγαλύτερη ορμή! Και το σκορ μπορεί να πήγαινε σε άλλα ύψη…

Διαβάστε επίσης