Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο μεταξύ… βουίζει η Βραζιλία

Στο μεταξύ… βουίζει η Βραζιλία
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 10:28

Την ώρα που ο Ολυμπιακός δίνει τη «μάχη» του, για να φέρει τον Ραφίνια στην Ελλάδα και να ενισχύσει τρομερά το δεξιό άκρο της άμυνας, στην πατρίδα του Βραζιλιάνου, θεωρούν… πρακτικά κλεισμένη τη μεταγραφή. Κάτι το οποίο δεν βγαίνει, σε καμία περίπτωση, από τον Ολυμπιακό… Η Διοίκηση του Συλλόγου συνεχίζει την προσπάθειά της, αλλά το να κλείσει τη μεταγραφή του σπουδαίου Βραζιλιάνου, μόνο εύκολο δεν είναι.

Από την άλλη, υπάρχουν οι συμπατριώτες του Ραφίνια, οι οποίοι δείχνουν… σχεδόν βέβαιοι, για την έκβαση που θα έχει η υπόθεση. Το… πράγμα ξέφυγε λιγάκι τα ξημερώματα, μετά τη βαριά ήττα της Φλαμένγκο, με 3-0, από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, με τους οπαδούς της ομάδα να «τα χώνουν» στην ομάδα.

Αρκετή συζήτηση γινόταν, σε επίπεδο Social Media και ΜΜΕ και για τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου. Πέραν των οπαδών, υπήρχαν αρκετοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι έκλιναν προς το σενάριο «μεταγραφή», με τη γενική αίσθηση που έβγαινε να είναι πως ο Ραφίνια θα αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού και θα έρθει στην Ελλάδα. Μένει να φανεί, εάν όντως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει άλλη μία σπουδαία μεταγραφική υπέρβαση…

Διαβάστε επίσης