Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κορυφαίο επίπεδο με τη συμβολή του Ολυμπιακού

Στο κορυφαίο επίπεδο με τη συμβολή του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2020 - 01:03

Η επιστροφή του Ρούμπεν Σεμέδο στο κορυφαίο επίπεδο δεν χωράει αμφιβολία πως έχει και την καθοριστική συμβολή του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος τον πίστεψε πολύ, του έδωσε την ευκαιρία και τώρα δικαιώνονται και οι δύο πλευρές.

Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται γιατί πίστεψε πολύ έναν ποδοσφαιριστή που είχε περάσει κάποιες περιπέτειες και επένδυσε πολλά πάνω του, την ώρα που πολλοί δεν ήθελαν να πάρουν τέτοιο... ρίσκο, και έχει αποκομίσει πολλά αγωνιστικά οφέλη. Η ποιότητά του, άλλωστε, είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο Σεμέδο δικαιώνεται γιατί έκανε, μετά από καιρό, το σωστό στην καριέρα του. Ήρθε σε μία ομάδα που τον πίστεψε, δούλεψε σκληρά για να δείξει ποιος είναι και οι κόποι του ανταμείβονται.

Το γεγονός πως έχει σταθεί εξαιρετικά στο κορυφαίο επίπεδο, όπως πέρσι στο Champions League, για παράδειγμα, αλλά και ότι έχει φτάσει σε σημείο να καλείται από τον Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία, είναι απλά μία επιβεβαίωση των δυνατοτήτων του.

Ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς τον πίστεψαν, πόνταραν πολλά πάνω του και δικαιώνονται. Έχουν δικαιωθεί από την πρώτη χρονιά, για την ακρίβεια.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης κατέγραψε την πρώτη του διεθνή συμμετοχή με την Πορτογαλία, οφείλει πολλά στον Ολυμπιακό. Και το ξέρει πολύ καλά. Με τη δική του συμβολή, άλλωστε, έχει φτάσει εδώ. Και έχει ακόμα δρόμο να διανύσει, δείχνοντας πως τα καλύτερα έρχονται...

Διαβάστε επίσης