Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαλμπουενά: Το λιμάνι του (videos)

Βαλμπουενά: Το λιμάνι του (videos)
Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 - 11:22

Απλά τα πράγματα. Η νοοτροπία του Βαλμπουενά συνάδει πλήρως, με τη νοοτροπία του Ολυμπιακού. Πνεύμα νικητή, πίστη στις δυνατότητες, πάθος και προσπάθεια, από το πρώτο, έως το τελευταίο λεπτό. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ταίριαξε στον Ολυμπιακό, ανεβάζοντας επίπεδο την ομάδα, αλλά ανεβάζοντας και το δικό του επίπεδο, σε μία προχωρημένη, ποδοσφαιρικά, ηλικία. Ο Γάλλος, όχι μόνο δεν… κολλάει ένσημα, αλλά ήρθε εδώ, για να ζήσει τη δεύτερη νεότητά του. Και τη ζει!

Με αφορμή την επικείμενη επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου, του Ματιέ Βαλμπουενά, με τον Ολυμπιακό, οφείλουμε άπαντες να αναγνωρίσουμε ότι ο Γάλλος δείχνει, όχι απλά ευτυχισμένος εδώ, αλλά… πλήρης! Παίζει σε υψηλό επίπεδο, απολαμβάνει την καθολική αναγνώριση από την ομάδα του και από το κοινό, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και, το σημαντικότερο, γράφει ιστορία και κερδίζει τίτλους! Ο Ολυμπιακός έχει βρει έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την τεράστια εμπειρία του και με την αγωνιστική του δίψα, διαμορφώνει τη συνολική νοοτροπία της ομάδας, μέσα στο γήπεδο, ωθώντας και τους συμπαίκτες του μπροστά.

Δίνει, παράλληλα, το κάτι παραπάνω, καθαρά αγωνιστικά, μοιράζοντας ασίστ, βάζοντας γκολ και παίζοντας καταλυτικό ρόλο, στις επιτυχίες του Θρύλου… Η παραμονή του εδώ ήταν δική του θέληση, της ομάδας, αλλά και του κόσμου. Και έτσι, είναι όλοι ευχαριστημένοι…

Διαβάστε επίσης