Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει κάνει τις δοκιμές του ο Μαρτίνς

Έχει κάνει τις δοκιμές του ο Μαρτίνς
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021 - 23:41

Πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι Μπακού υπήρχαν αρκετά προβλήματα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορούσε να υπολογίζει στους Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλο και Εμβιλά.

Επίσης κατά τη διάρκεια του ματς με την ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, έχασε και τους Μπουχαλάκη, Καμαρά λόγω τραυματισμού και αποβολής αντίστοιχα.

Και ξαφνικά προέκυψε σημαντικό πρόβλημα στα χαφ ενόψει του επαναληπτικού με τη Νέφτσι Μπακού, εκτός έδρας! Διότι ο μόνος μέσος που υπάρχει αυτή τη στιγμή έτοιμος, είναι ο Κούντε!

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νέφτσι στο Καραϊσκάκη έκανε τις δοκιμές του. Από τη στιγμή που... ξέμεινε από αμυντικά χαφ, έβαλε τον Σουρλή ως αλλαγή, ενώ παράλληλα προώθησε από το κέντρο της άμυνας τον Μάρκοβιτς στο κέντρο.

Αμφότεροι δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα και έδειξαν πως μπορούν να ανταποκριθούν. Οπότε δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος τεχνικός να προτιμήσει έναν από τους δύο δίπλα στον Κούντε μέσα στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο Σουρλής είναι πιο κοντά να παίξει, αλλά και ο Μάρκοβιτς δεν τα πήγε καθόλου άσχημα στο Καραϊσκάκη.

Φυσικά όλη αυτή η συζήτηση θα πάψει σε περίπτωση που ο Μπουχαλάκης προλάβει να είναι έτοιμος, αλλά αυτή τη στιγμή από τη θλάση που έχει υποστεί οι ελπίδες δεν είναι πολλές...

Διαβάστε επίσης

«Ο Πικέρες φεύγει...»

«Ο Πικέρες φεύγει...»

Ο πρόεδρος της Πενιαρόλ μίλησε για το μέλλον του αριστερού μπακ που θέλει ο Ολυμπιακός...