Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεδομένη η ποιότητα, ζητούμενο η προσαρμογή (videos)

Δεδομένη η ποιότητα, ζητούμενο η προσαρμογή (videos)
Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2021 - 10:45

Δεν υπάρχει χρόνος, πλέον. Ο Ολυμπιακός πρέπει άμεσα να βγάλει στο γήπεδο αυτό που μπορεί και να πάρει, εν προκειμένω από τα ματς με τη Σλόβαν Λίμπερετς, αυτό που θέλει. Να μπει στους ομίλους του Europa League και να κερδίσει την απαραίτητη ηρεμία, για να μπορέσει να δουλέψει με την ομάδα του, για τη σεζόν συνολικά. Ο Ρόνι Λόπες είναι η τελευταία (χρονικά) προσθήκη του Ολυμπιακού, την οποία αναμένουμε σήμερα να ολοκληρωθεί. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έρχεται στην ομάδα για να την ανεβάσει επίπεδο, όπως και οι Τικίνιο, Βατσλίκ, Κουντέ, Ονιεκουρού.

Ο Ρόνι Λόπες, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, έχει δεδομένη ποιότητα και αξία… Και αυτό που πρέπει να κάνει είναι άμεσα να βγάλει στο γήπεδο αυτά που μπορεί. Να δώσει στον Ολυμπιακό «το κάτι παραπάνω», το οποίο δεδομένα μπορεί να δώσει. Να προσφέρει την ποδοσφαιρική του ποιότητα, την εμπειρία, τη δεδομένη αξία του, απλόχερα στο σύνολο του Μαρτίνς. Και να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Άμεσα.

Η ποιότητα του Λόπες είναι δεδομένη. Η αξία του το ίδιο. Όπως και το γεγονός ότι έρχεται έτοιμος. Έχοντας κάνει προετοιμασία, με τη Σεβίλλη. Έχει μία δεδομένη ετοιμότητα και ζητούμενο είναι η άμεση προσαρμογή του, στα δεδομένα του Ολυμπιακού. Να μπει άμεσα στο κλίμα. Να μπει άμεσα στην «οικογένεια». Και να δώσει αυτό το «κάτι παραπάνω», για το οποίο αποκτάται.

** Η φωτό είναι από τα social media του Ρόνι Λόπες.

Διαβάστε επίσης

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Το πήραν το μήνυμα; Θα φανεί!

Ο Μαρινάκης δεν απαξίωσε την ομάδα. Έστειλε μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας, εκεί όπου χρειάζεται. Αν ελήφθη, μένει να φανεί…

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!

Ημέρα Λόπες για τον Θρύλο!

Φτάνει νωρίς το απόγευμα (14:30) στη χώρα μας, ο εξαιρετικός εξτρέμ, για να ανεβάσει και άλλο επίπεδο τον Ολυμπιακό.