Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάρι: Έκανε τη διαφορά, γι’ αυτό ψαχνόμαστε τόσο αν θα παίξει

Γκάρι: Έκανε τη διαφορά, γι’ αυτό ψαχνόμαστε τόσο αν θα παίξει
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 14:48

Συντηρητικά γυμνάζεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος προετοιμάζεται για την επιστροφή του, στην ενεργό δράση, έχοντας γλιτώσει τα χειρότερα, μετά τις ενοχλήσεις, τις οποίες ένιωσε, στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο διεθνής εξτρέμ του Θρύλου είχε καταθέσει τα διαπιστευτήριά του, στην αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του. Έδειξε ξανά γιατί ο Θρύλος τον απέκτησε και γιατί ποντάρει επάνω του τόσα πολλά, κάνοντάς του συμβόλαιο διαρκείας και βάζοντάς τον βασικό στο ροτέισον του.

Ο Γκάρι δεν αναμένεται να είναι 100% έτοιμος, για τον Παναιτωλικό. Ακόμη και να δώσει το ΟΚ ο κ. Θέος, ιατρικά, μοιάζει απίθανο για τον Μαρτίνς, να τον ρίξει στη μάχη, στο Αγρίνιο. Θα είναι… έκπληξη, δηλαδή. Όλα δείχνουν ότι ο Γκάρι θα προστατευτεί. Και με δεδομένο ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αναμένεται να επανέλθει για το ματς με τον Ιωνικό.

Πρωτάθλημα ξανά, λοιπόν, για τον Γκάρι, ο οποίος στάθηκε μεν άτυχος, στο ματς με τον ΠΑΟΚ και αποχώρησε νωρίς, αλλά ευτυχώς γλίτωσε τα χειρότερα. Και είναι δεδομένο ότι ο παίκτης δεν θα έπαιζε 90λεπτο με τον ΠΑΟΚ, αλλά έτσι κι αλλιώς, ο Θρύλος έχει λύσεις για τα εξτρέμ και μπορεί να πάρει πράγματα και από άλλους παίκτες. Απλώς ο Γκάρι έκανε με το «καλημέρα» τη διαφορά και αυτό φάνηκε.

Διαβάστε επίσης