Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ και μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου: Λουκέτο στην «4»

ΠΑΟΚ και μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου: Λουκέτο στην «4»
Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 - 11:53

Έξτρα ποινή για τον ΠΑΟΚ, για τη μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου, στο ντέρμπι με τον Άρη, επιβλήθηκε από την πολιτεία. Διοικητική τιμωρία, η οποία επιβάλλεται στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, για τους ανεμβολίαστους οπαδούς, οι οποίοι συνελήφθησαν στα επεισόδια του ντέρμπι με τον Άρη, πριν από λίγες ημέρες. Τιμωρία την οποία είχε προαναγγείλει ο υπουργούς υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Όπως έγινε γνωστό, στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε έξτρα ποινή μίας αγωνιστικής, για τις θύρες 4 και 4α, οι οποίες κλείνουν για το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με αντίπαλο τη… Λαμία. Ποινή η οποία αυτή την ώρα μπορεί να φαντάζει και ως… χάδι, για τον «δικέφαλο» του βορρά, ο οποίος για αρκετά ματς, στην αρχή της σεζόν, είχε κλειστή έτσι κι αλλιώς, την θύρα 4 του γηπέδου του…

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η δυνατότητα που δίνεται να υπάρχει κόσμος σε κάποιους χώρους αρκεί να είναι εμβολιασμένοι σε αυτό δεν υπάρχει διαπραγμάτευση από την πλευρά της πολιτείας. Όσοι δεν το τηρούν θα υποστούν κυρώσεις και θέτουν τον κόσμο σε κίνδυνο. Κατανοώ ότι δεν μπορείς εύκολα να βλέπεις στα γήπεδα ποιοι φορούν μάσκα και ποιοι όχι. Αλλά αν είναι ή όχι εμβολιασμένος μπορείς να το τηρήσει και αν δεν το κάνεις θα υποστείς τις κυρώσεις, οι οποίες ενδεχομένως είναι και ποινικές λόγω της έκθεσης των υπόλοιπων φιλάθλων στον κίνδυνο της διασποράς», είχε τονίσει ο Θάνος Πλεύρης, στην ολομέλεια της Βουλής.

Διαβάστε επίσης