Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολη η αρχή για Κορμπεράν, αλλά γι’ αυτό ήρθε!

Δύσκολη η αρχή για Κορμπεράν, αλλά γι’ αυτό ήρθε!
Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 - 22:08

Το είπε και ο ίδιος ο Κάρλος Κορμπεράν στις πρώτες του δηλώσεις όταν παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό. «Αν τα πράγματα πήγαιναν καλά, δεν θα ήμουν εγώ εδώ». Κοινώς, ξέρει και κατανοεί και πού έχει έρθει και τη δυσκολία της όλης κατάστασης.

Μία κατάσταση που ήταν δύσκολη έτσι κι αλλιώς λόγω της εικόνας του Ολυμπιακού που δεν ήταν καλή. Και που έγινε ελαφρώς δυσκολότερη με το αποτέλεσμα (1-1) στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Ισπανός προπονητής βλέπει και ξέρει ότι η αρχή είναι δύσκολη, αλλά για αυτό ακριβώς ήρθε, για να βελτιώσει τα πράγματα και ο Ολυμπιακός να βρεθεί και πάλι στον σωστό δρόμο.

Αναμφίβολα είναι τεράστια η πρόκληση που έχει μπροστά του ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος μπορεί να μην έκανε ντεμπούτο με νίκη, όμως, έχει εμπιστοσύνη στη δουλειά του και στους παίκτες του ώστε να γυρίσουν την κατάσταση, να γυρίσουν το διακόπτη και ο Θρύλος να παίξει όπως πρέπει. Και όπως θέλει ο κόσμος του. Επιθετικά, με πλάνο, δημιουργία και θέαμα. Και με νίκες.

Δύσκολη η αρχή, λοιπόν, για τον Κορμπεράν, αλλά έχει την στήριξη της διοίκησης στις μεταγραφές και θα γίνουν κι άλλες κινήσεις, θα γίνουν αυτά που πρέπει. Και θα γίνουν αυτά που πρέπει και με την εικόνα της ομάδας...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης