Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτήν την αποφασιστικότητα, να την βγάλουν και στο γήπεδο!

Αυτήν την αποφασιστικότητα, να την βγάλουν και στο γήπεδο!
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 01:03

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα και να πάρουν εκείνοι την πρόκριση κόντρα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας (11/8, 21:30), είναι στον Ολυμπιακό. Το «δείχνει» και η ομιλία του Κάρλος Κορμπεράν, το «δείχνει» και το μήνυμα του Γιαν Εμβιλά.

Το δείχνουν και οι ίδιοι οι παίκτες με τη δυνατή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Το σημαντικό, όμως, πέρα από όλα αυτά, είναι άλλο: Αυτήν την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία, να την βγάλουν οι παίκτες και στο γήπεδο. Εκεί που πραγματικά μετράει. Γιατί, στην τελική, όσο πολύ και να (λες ότι) το θες, αν δεν πάρεις την πρόκριση, δεν θα έχει και καμία σημασία, έτσι!

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα της Πέμπτης στην Μπρατισλάβα και παρά τις απουσίες που προκύπτουν, καλούνται να τα δώσουν όλα και να πάρουν τη νίκη επί της Σλόβαν και την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν και οι ίδιοι και ο προπονητής μεγαλύτερη ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Μία συνέχεια που περιλαμβάνει και τα πλέι οφ στην Ευρώπη, αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος.

Όμως, ένα-ένα όλα θα γίνουν. Το κάθε τι στον καιρό του. Για την ώρα, ο Ολυμπιακός φουλάρει για τον αγώνα στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν. Και με το 1-1 από το Καραϊσκάκη, καλείται να τα δώσει όλα για τη νίκη και την πρόκριση. Δεν υπάρχει κάτι άλλο...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης