Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα λάθος! Οι γνωστές σφαγιαστικές διαιτησίες στην Ευρώπη!

Όλα λάθος! Οι γνωστές σφαγιαστικές διαιτησίες στην Ευρώπη!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 01:41

Μία φάση που προκάλεσε ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος, εις βάρος του Ολυμπιακού για άλλη μία φορά, είδαμε στη Γαλλία. Μία φάση ήταν αρκετή να κάνει τη διαφορά και να στοιχίσει στο φινάλε την ήττα για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Οι γνωστές σφαγιαστικές διαιτησίες στην Ευρώπη ήταν αυτή από τον Αυστριακό Λέχνερ.

Ο Παλουά βρήκε με αγκωνιά στο πρόσωπο τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και τον ξάπλωσε στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να μη δίνει (!!) τίποτα! Ασύλληπτο! Ούτε και στο VAR είδαν κάτι! Απίθανα πράγματα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε στη συνέχεια της φάσης το γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Που και να μην είχε μπει, πάλι θα λέγαμε ότι ήταν καθαρή αποβολή του Παλουά. Και πέρα από αυτό, είχε ήδη κίτρινη κάρτα από το περιστατικό με το σπρώξιμο στον Κάρλος Κορμπεράν!

Στη φάση του 93’ έγιναν όλα λάθος: Δεν δόθηκε φάουλ στον Καμαρά. Δεν σταμάτησε η φάση για χτύπημα στο πρόσωπο, ως όφειλε ο διαιτητής. Οι αντίπαλοι δεν έκαναν fair play. Ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε καλά στην τελευταία φάση και δέχτηκε το γκολ! Απίθανα πράγματα!

Όλα θα είχαν τελειώσει στο 1-1 αν είχε γίνει το αυτονόητο, δηλαδή αν είχε σφυριχτεί φάουλ στον Καμαρά! Και κάπως έτσι είχαμε άλλη μία «σφαγή» του Ολυμπιακού στην Ευρώπη!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης